AKTUELNO

Učesnica "Zadruge" Miljana Kulić u nedelju uveče kladila se sa voditeljem Darkom Tanasijevićem da u rijalitiju više neće imati seks, a budući da je obećanje pogazila već sutradan, dužna mu je hiljadu evra!

Naime, Miljana je sa Darkom u "Šiša baru" govorila o svojim ljubavnim izborima i promašajima, te obećala da više sebi neće dozvoliti intimne odnose pred kamerama, kako sa Nenadom Macanovićem Bebicom, tako ni sa Lazarom Čolićem Zolom.

Seks nisam imala, nisam budala. Do kraja rijalitija neću imati seks, dajem ti časnu reč. Je l' možemo da se kladimo u 50.000 evra? - pitala je Miljana Darka.

- Odakle meni 50.000 evra, je l' si ti normalna? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pozajmi od Velikog šefa - nije odustajala Miljana.

A jeste... Mogu da pitam Velikog šefa da mi da, ali ću onda da radim kod njega za džabe 200 godina (smeh). Hajde da se kladimo u hiljadu, za toliko ću da se snađem? - predložio je voditelj kompromis koji je Miljana prihvatila i samoincijativno dala obećanje.
Hajde, u hiljadu evra da neću imati seksualne odnose ni sa kim do kraja rijalitija - samouvereno se kladila Miljana.

Samo dan kasnije, posle "Pretresa nedelje", Miljana je imala seks sa Zolom, čime je zvanično izgubila opkladu i Darku ostala dužna hiljadu evra! To nije promaklo njenim fanovima, koji su montirali snimak njenog obećanja i učinjenog dela i izazvali haos na društvenim mrežama. Očekivano, snimak je do suza nasmejao sve i postao viralan, pogledajte:

Autor: pink.rs