AKTUELNO

S knedlom u grlu progovorila o gubitku bebu.

Pobednica druge sezone Zadruge Luna Đogani saopštila je tužne vesti. Naime, ona je u 12. nedelji trudnoće izgubila plod, a otkrila je sve detalje ovog nemilog događaja.

- Za razliku od 2021. godine 2022. nam je jako loša. Izgubili smo ovu trudnoću. Nazvaćemo to tako, pošto je bio sam početak. Nije prošlo ni tih 12 nedelja koliko je potrebno plodu da ojača. Dešava se da ljudi u tih prvih 12 nedelja izgube plod. To se dešava. Tako je suđeno, tako treba. Možda nismo trebali da pričamo o tome mnogo. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene verovatno, tako doktorka tvrdi. Ja jesam bila bolesna, sedam dana mi je bilo loše ili je zbog puta, nisam ni znala kad sam se vraćala iz Amerike da sam bila trudna - rekla je Luna i dodala:

Foto: Instagram.com/luna_djogani

- Žao mi je što smo morali ovako da saopštimo, požurili smo s objavom trudnoće. Život je nepredvidiv, čudo jedno, ne možeš nikad ništa da planiraš. Srećni smo, prelepe su vesti, mislili smo da će sve biti u redu. Rekli su nam da će biti dece, mladi smo, zdravi, imamo jedno i nemamo zašto da očajavamo i da budemo tužni. Sledeći put ćemo objaviti kad budemo sigurni, nećemo trčati da objavimo da sam trudna. Ovo nam je bilo za nauk, nećemo praviti halabuku, naša je dužnost bila da vas obavestimo da smo izgubili trudnoću, ali idemo dalje - saopštila je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Luna je nedavno imala i operaciju dojke, budući da joj je ustanovljen benigni tumor, o čemu je javno govorila i apelovala na sve žene da idu na redovne kontrole.

Podsetimo, Luna je svoje prvo dete, ćerku Miju donela na svet u junu prošle godine. Ona se porodila carskim rezom, a porođaj je protekao u najboljem redu.

Autor: M.K.