AKTUELNO

Haos!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević je pročitao Miljani Kulić.

Zašto plačeš, okej, dala si se iz ljubavi, imala dva puta s*ks, nisi ti krivi što si nasamerana kao niko. Tvoja ljubav je velika, a oni nek se pitaju - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, dala sam se kao niko. Ja sam htela sebe da zadovoljim. Rekao mi je u krevetu da mu je Anita igra, pokazao je prstom. Ona je zaljubljena u Marka Markovića, ali koga zanima taj kokošinjac, svi gledaju vezu sa Miljanom. Ne kajem se zbog odnosa, s*ks me uvek oraspoloži. Sve je za očekivati od mene. To što sam nasamerena, nije mi krivo. Nisam slušala majku kad mi je pričala da se igra sa mnom. Greh je igrati se sa emocijama nekoga za koga znaš da te voli. Ja sam mislila da je sa njegove strane ljubav. Pitala sam ga posle odnosa da li ćemo biti u vezi. Ne smatram sebe k*rvom, uradila sam to sa osobom koju volim. Ja i Nenada volim, to se zna. Posle s*ksa sa Zolom nisam imala komunikaciju sa Nenadom. Zola mi je rekao da ako se promenim svadbu pravimo - pričala je Miljana.
Lažeš da se nisi obratila - dobacio je Zola.
Pitala sam ga da li će da jede, zajedno smo u budžetu. Čak sam mu rekla da mi ne prilazi. Zaista sam odlučila da se menjam, da povedem računa o svom ponašanju. Da bih posle saznala za stolom da su Anita i Zola pričali, Ivan Marinković me je probudio i rekao to. Zatekla sam ih u radionici da se raspravljaju. Ja bih zamolila produkciju da pusti klip kad mi je pokazao da igra igru sa Anitom - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikoga nisam nasamario. Ona je imala 3 ili 4 odnosa sa Bebicom. Sinoć na porodičnom kad sam rekao da više neću da se obraćam Aniti, ona je došla da popričamo, pojavila se Miljana i rekla da joj se ne obraćam. Otišao sam kod Miljane i tražio da pričamo, ona mi je rekla da je ne zanima ništa. Posle je spavala, pitala me da li mogu da nemam komunikaciju sa Anitom. Ja sam rekao da ne može da mi zabrani, ako tri dana pre toga može da se j*be sa onim indijancem. U svakom slučaju, nema pravo to da mi traži, kad radi neke stvari prethodnih dana. Ja sam rekao da ne prekidam komunikaciju i odmah je usledio s*ks. Ona posle svega ustaje iz kreveta i kaže da će da kaže Aniti da mi je igra. Ja njoj kažem da ne može tako da kaže, jer ja nisam rekao da je to tako. Pre s*ksualnog odnosa sam rekao Miljani da mi se sviđa Anita, to sam rekao. Da li ljudi misle da je Miljana nasamarena kad je primala od Bebice? Ja nisam imao ništa sa Anitom, osim poljupca za laku noć. Miljana je sve znala, a imala s*ks posle toga sa mnom - pričao je Zola.
Ja sam htela sebe da zadovoljim - odbrusila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana i ja nismo imali problem sve dok nije Aniti počupala ono, ne bih to nikad dozvolio - dodao je Čolić.
Možemo da nastavimo, večeras hoću s*ks! - odgovorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.