AKTUELNO

Jelena Golubović se sve vreme svađala sa cimerima.

Noć u "Zadruzi" večeras je počela malo drugačije. Veče su otvorili sami zadrugari muzičkim nastupima u studiju, nakon čega su na red došla pitanja gledalaca, koja nisu očekivali. Ognjen Amidžić, pročitao je prvo pitanje za Zoricu Marković. Vas je zanimalo zašto ona vređa drugima porodicu, a ljuti se kada njoj neko uzvrati istom merom, na ovo pitanje Jelena Golubović reagovala je aplauzom.

Foto: RTV Pink

Ona je meni vređala majku. Njena majka je živa, moja nije. Ja se izvinjavam gospođi Ceci na onome što sam rekla. Jelena Golubović je meni slomila zub. Nabila mi je srednji prst u usta! Pozdrav mom advokatu! - odgovorila je Zorica.

Foto: RTV Pink

Rekla je da je moja mama k*rva, a ja sam njoj rekla da njeni sinovi rade kao žigolo! - izjavila je Jelena.

Stiglo je i pitanje za Filipa da li mu se sviđa Teodora, na šta je on rekao da je "lajkuje" posle čega se nasmejao. Zašto je ljubomorna na Anđela i Teodoru, pa je zato pevačici punila glavu protiv njih i da li se plaši da joj je ovaj par konkurencija za kadar, bilo je pitanje za Lunu Đogani.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Bože, koji oni rijaliti gledaju? Ja sam jedina osoba koja joj je rekla da se pomiri sa njim jer je razumem i da je podržavam u svemu što odluči - odgovorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Kada je Mina Vrbaški odgovarala na pitanje, došlo je do nove svađe sa Jelenom Golubović, a tema je bila porodica. Glumica i rediteljka tvrdi da ova zadrugarka nema roditeljsku ljubav. Jelena se nekoliko minuta kasnije posvađala sa Jovanom Tomić Matorom, a razlog je bio isti.

Rekla sam da ću j*bati nju, njenu mamu i baku, sve zajedno! Izvini bako, mnogo si matora! - u jednom trenutku rekla je Matora.

Foto: RTV Pink

"Da li tvoj oženjeni dečko zna da si otela dečka svojoj rođaki Editi?" - glasilo je pitanje zbog kojeg je Luna ostala u totalnom šoku.

Ne! Ne zna! Hoću da objasnim. Sloba to ne zna, hoću da mu objasnim o čemu se radi. Edita je imala dečka jako dugo, oni su raskinuli! Ja nisam znala tog dečka, ja sam se sa njim muvala posle, nisam znala da je to njen dečko. To se posle saznalo i to je cela istina. Ovo znaju dve do tri osobe - odgovorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Znači ovo ti nije prvi put da si uzela oženjenog muškarca?! Tebi smeta da te zovu ljubavnica - odmah se svojim komentarom ubacila Jelena Golubović.

Šta se još dešavalo i zbog kojih pitanja su se još preznojavali i svađali zadrugari, pogledajte u video-prilogu.

PROČITAJTE: ZADRUGARI NAPRAVILI SPEKTAKL U STUDIJU: Glasajte za nastup koji vam se najviše dopao! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Jelena Golubović

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'