AKTUELNO

Sinoć se u Beloj kući održalo devojačko i momačko veče povodom svadbe, na kojoj bi u nedelju sudbnosno "da" trebalo da izgovore Maja Marinković i Bilal Brajlović. Međutim, slavlje je dobilo skandalozni epilog, i to kada je došlo do žestokog okršaja između mladenaca.

Marinkovićeva je u jednom trenutku izljubomorisala Bilalu zbog poljupca, a kasnije i intimnog odnosa sa Majom Kovačević, te ubrzo i fizički nasrnula na njega, zbog čega je i Veliki šef morao da reaguje i kazni zadrugarku zbog nedozovoljenog ponašanja.

Kako je Majin otac, Radomir Taki Marinković, uvek otvoreno komentarisao dešavanja u Beloj kući, ali i bio prisan sa zgodnom Hrvaticom van "Zadruge", pozvali smo ga kako bi nam otkrio kako on gleda na novonastale situacije koje su podigle naciju na noge.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Taki i Kovačevićka su bili intimni, a u javnosti je nedavno isplivala i njihova zajednička fotografija iz kreveta, međutim, kako on kaže, Hrvatica je sve uradila kako bi se osvetila njemu i njegovoj ćerki, samo zato što nije hteo da bude sa njom, što je ona u više navrata potencirala.

Što se Maje Kovačević tiče, ona je samo htela da se osveti Maji i meni preko Bilala. Reći ću samo da je odbijena i da je to boli, nisam joj dao šansu. Ja sam pre svega džentlmen, tako da prljav veš o toj osobi neću iznositi javno, a materijala imam koliko hoćete. Ona mi je potpuno nebitna. U toj priči zanima me samo moje dete - isitče Marinković na samom početku razgovora, a zatim nije krio bes zbog Brajlovića koji je "iskoristio" njegovu ćerku zbog kadra:

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ; PINK.RS/D. TANASIJEVIĆ

Bilal je ispao slabić i jedan obićan mućak! Još jednom je pokazao da ne može da održi reč, da je nikakav karakter, nasilnik i alkoholičar. Dečko ne zna da se ponaša. Dno dna! Ostaće upamćen kao Majin fan i ništa drugo, neka se pomiri sa tim taj napaljeni klinac bez osnovne kulture i manira, posebno kad su žene u pitanju - poručio je Taki u jednom dahu za Pink.rs.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/PRIVATNA ARHIVA/PIXABAY.COM

Autor: P.R. / M.K.