AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Tokom polemisanja teme o preljubi i raskidu Maje i Bilala, novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević je zamolio Uroša Ćertića da prokomentariše:

Ona je meni rekla da je bila sa dva muškarca u roku od 12 sati. Ona je meni rekla da ima dečka u zatvoru, i to je bilo normalno,a onda mi se čepila da bude moja omiljena, ali nema poente. To je njen maksimum da bude laka ženska. Ona ima tinejdžea kući kojeg je sramota zbog svega. Ja sam juče prošao kroz sobu ona je dobacila komentare Builalu. Ja doživljavam to što se sinoć desilo kao karmu za Maju Marinković što je radila sve ono. Maja se svetila Janjušu sa Čorbo, Caru.. - rekao je Ćertić
JA nju nisam napala, a Bilala jesam. On je te stvari radio iz osvete, iz besa, ali to ne umanjuje stvari da je on mene prodao. To nije karma - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče sam gledao i nagledao sam se svega. Bilal znga gde je Majina žica, on će je isprovocirati, ali nisam očekivao da će tako reagovati. Bilal je pokazao nepoštovanje i prema Sari Reljić, njoj je bilo neprijatno, a on je bio primitivan. - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da žena koja ima dete od 14 godina, da izgovara takve stvari, Bože moj ja na mogu da verujem šta sam čula. Ona je pričala o rupama koje vole da je zapuše, a majka je - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.