AKTUELNO

Lepi Mića javno je izneo tvrdnje da je Zorica Marković imala nešto više od prijateljstva sa kolegom Šerifom Konjevićem, zbog čega se on javno oglasio i stao na put daljim spekulacijama o odnosu sa koleginicom.

Miću je posebno razbesnelo to što ga je Zorica nazvala kvazipevačem koji nema nikakvu karijeru, pa ju je pred cimerima častio brutalnim uvredama i optužio da krije seksualni odnos sa kolegom.

- Volela bih da me je je*ao, ali nažalost, nije. Volim da pu*im i to nikada nisam krila, a za ovo što si izgovorio pred svim ovim ljudima zapamtićeš dan kada si se rodio i odvojio od majčine sise. Nećeš smeti da izađeš na ulicu - pretila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šerif Konjević oglasio se za domaće medije i prokomentarisao tvrdnje Lepog Mića da je imao nešto više sa Zoricom Marković.

- Logičnije bi bilo da je rekao da sam sa njim imao se*sualne odnose nego sa Zoricom, koju volim kao sestru i sa kojom oduvek gajim čist odnos. Zahtevaću da mi se Mića javno izvini. Lepo sam rekao Zorici da ne ulazi u rasprave sa njim jer je sklon da kaže neistinu zarad skandala i pažnje. Rijaliti je za njega gora kazna od zatvora, pa ne čudi što sam mu ja rak-rana - zaključio je Šerif.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Zorica je sama priznala i da se zbog Šerifa zavadila s koleginciom Nadom Obrić.

- Bila je jedna duhovita situacija pre 100 godina. Nada Obrić je tada imala neki hit, a Šerif i ja smo imali megahitove. Njen menadžer je pozvao Šerifa i mene da budemo deo njenog koncerta. Tada sam rekla da nam ona ne treba i da to nema logike. Je*i ga, ne ide! Tada se uvredila - navela je pevačica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: P.R.