AKTUELNO

Britanski glumac Tamer Hasan (54), koji je igrao u filmovima "Betmen počinje", "Pogrešno skretanje 3: Levo od smrti" i "Dvostruka igra", doputovao je u Beograd sa prijateljem, srpskim telohraniteljem Goranom Dželatovićem Ajkulom, kako bi se priključio ekipi filma "Ajkula sa ljudskim licem".

Hasan će u ostvarenju koje se bavi životom Dželatovića, koji je čuvao najpoznatije svetske ličnosti (DŽona Stejtama, 50 Centa, Madonu, princa Harija, DŽenifer Lopez, Naomi Kembel, Kajli Minog, Robija Vilijamsa, Bila Klintona, fudbalere "Arsenala"...), glumiti Ajkulinog najboljeg prijatelja. Što se glavnog glumca tiče, uloga je rezervisana za jednu od najvećih holivudskih zvezda, ali se još ne zna o kome je reč.

Foto: Privatna arhiva

Tamer i Ajkula su odseli u jednom prestoničkom hotelu, a uveče su izašli u restoran-klub kabaretskog tipa, gde su uživali u performansu Bojane Račić.

Što se tiče Ajkule, koji je na beogradski aerodrom došao kompletno odeven u "luj viton", on živi u Londonu, gde više od četvrt veka radi kao telohranitelj. U glavni grad Velike Britanije otišao je zbog devojke koju je voleo, ali su se razišli. Goran je 2012. dobio ćerku u nevenčanom braku sa jednom strankinjom. Te godine čuvao je američki košarkaški drim tim na Olimpijskim igrama u Londonu. Od Dina Diaurija, izvršnog potpredsednika i glavnog bankarskog službenika u Silvergejt banci u Londonu, dobio je za 10 godina službe ručni sat audemars piguet optočen dijamantima.

Danas je u jednom prestoničkom restoranu održana konferencija povodom početka snimanja filma ''Ajkula sa ljudskim licem''. Konferenciju je otvorio Goran Dželatović Ajkula, a glavni gost je bio Tamer Hasan.

Video: Privatna arhiva

Inače, najbolji Ajkulin prijatelj je Miljko Živojinović, sin pokojnog glumačkog barda Velimira Bate Živojinovića. Na Batinoj sahrani, Ajkula je nosio krst.

Autor: M.K.