AKTUELNO

Svi su znali da je biseksualac, a sada je javno objavio da je, kako kaže, "izabrao da živi kao gej".

Poznatom američkom glumcu Kevinu Spejsiju već godinama unazad polazi za rukom da svoj privatan život sačuva od očiju javnosti. Detalje iz svoje intime gotovo nikada ne otkriva, zbog čega je sve šokiralo njegovo današnje saopštenje na Tviteru, a tiče se njegove seksualne orijentacije.

Foto: p_a_h via Foter.com / CC BY

Kevin je, naime, priznao da je gej, i to nakon što ga je glumac Entoni Rap optužio da ga je davne 1986. godine seksualno zlostavljao.

Foto: Wikipedia

- Veoma poštujem i cenim Entonija Rapa kao glumca. Bio sam užasnut kada sam čuo tu priču. Iskreno, zaista se ne sećam tog susreta koji se dogodio pre više 30 godina. Ali, ako sam se ponašao kako je on to opisao, dugujem mu najiskrenije izvinjenje zbog mog neoprostivog ponašanja, najverovatnije u alkoholisanom stanju. Žao mi je zbog osećanja koje nosi sve ove godine. Ova priča me je ohrabrila da se pozabavim još nekim stvarima iz svog života. Znam da o meni kruže razne priče, koje su dodatno podstaknute time što pažljivo čuvam svoju privatnost. Kao što meni najbliži ljudi znaju, u životu sam bio u vezama sa ženama i muškarcima. Voleo sam i bio u romantičnim vezama sa muškarcima, i sada sam izabrao da živim kao gej. Želim da budem iskren i otvoren u vezi sa ovim, a to počinje sa proučavanjem mog ponašanja - napisao je Kevin na Tviteru.

Rep, koji sada ima 46 godina, optužio je Spejsija da je pokušao da ga zavede na jednoj žurki kada mu je bilo samo 14 godina.

– Podigao me je kao što mladoženja uzima mladu u naručje. Ali ja se u početku nisam bunio, jer sam bio zbunjen. A onda je legao preko mene. Pokušao je da me zavede. Ne znam da li bih mogao da to tako nazovem, ali sam bio svestan da je pokušao da me zavede u seksualnom smislu – rekao je nedavno Rep za Buzzfeed.

Pink.rs

#Kevin Spejsi

#glumac

'