AKTUELNO

Pandorina kutija se otvara?!

Miki Đuričić je nakon emisije "Nominacije" prišao Zvezdanu Slavniću, kako bi ga upozorio na tajne poruke Ivana Marinkovića, ali i na to da postaje sve sumnjiviji u odnosu sa Aleks Nikolić.

Meni je problem da te vidim sa ljudima koji ti prave te spletke - počeo je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova mala je došla, Aleksandra i rekla mi je: "Izvini, samo da znaš Ivan je nacrtao Aleks i Zvezdan, ja sam to precrtala" - počeo je Zvezdan.
Što je ona tebi to govori, da se to čuje - pitao je Miki.
Ne, ne. Ona je iškrabala to i onda su je oni zaje**vali - dodao je Zvezdan.
Ja ti to pričam, zbog toga sam besan, kako si ti došao u situaciju da ti budeš u komunikaciji sa takvim ljudima? Je l' si ti normalan? Ta žena je našeg druga optužila da će ostaviti ženu i dvoje dece, lažno! Za mene je ona mrtva, ne komentarišem više njene teme, sa takvom se ni "dobar dan" ne kaže. Ti sedaš u glotro spletkaroša - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se na tebe naljutio, nego si ti na mene... - dodao je Zvezdan.
Zamisli ti Bakša, ti si išao da rešavaš problem sa Miljanom, neznajući da je ona rekla Saueru da će staviti tebe i ovu (Aleks) u izolaciju. Ta ti pravi priču. I onda ovaj go**ar, koji je drug od Aleks, piše takve stvari. Beži od tih ljudi, nisi ti mali- rekao je Miki.
Bakša je rekla da je to Zorica - rekao je Slavnić.
I ti si dobar sa Zoricom isto - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mu kažem da to ne radi, on kaže da se šali...Pre mesec i nešto dana je Maja to rekla, kada nisam porazgovarao sa njom dve reči, a da li oni to vide sa njen strane, ne znam - rekao je Zvezdan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs