AKTUELNO

Nervozu su preneli na sve ostale ukućane!

Nekoliko sati danas u toku popodneva zadrugari su čekali svoj red na ulazak u market kako bi kupili sve ono što im treba za ovu nedelju. Zbog hladnoće i zbog galame došlo je do nervoze među cimerima.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku čak i do gurkanja između Marka Miljkovića i Nemanje Đurića Đeksona, nakon čega su njih dvojica počeli žestoko da se svađaju. Sve vreme glumica Žiža Stojanović molila ih je da prekinu. Svađa je krenula kada su oni polemisali da li najstariju ukućanku moraju, iz poštovanja prema njenim godinama, da puste preko reda u prodavnicu ili treba da je ostave ispred marketa da čeka zajedno sa njima.

Ja sam prvi koji je rekao da Žiža treba da uđe! Jedi, bre, go*na, šta glumiš obezbeđenje? Lik glumi ludilo neko! Izaći ćemo ti i ja! Jedan na jedan, kad god želiš - rekao je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Šta glumiš? Nemoj da me guraš! Što me guraš, brate? Go*ance jedno malo! Ja takve kao ti znaš kako dobro bijem, veruj mi! - uveravao je Marko repera.

Foto: RTV Pink

Đekson mu je obećao da će napolju, kada se sretnu na ulici, biti fin prema njemu. Njih dvojica su potom nastavili da se svađaju, ali i da se unose jedan drugome u lice. Nešto kasnije došlo je ponovo do svađe iz istog razloga, ali u spavaćoj sobi, a Žiža ih je i dalje molila da prekinu sa tom temom.

Foto: RTV Pink

Ti si cava, jer nemaš mu*a da me udariš! Šta se ku*čiš na baterije? Ako si krenuo da me udariš, udari me! - nastavio je Miljković.

Kako su protkele rasprave i koje teške reči su izgovorili jedan drugom - pogledajte.

PROČITAJTE: Posle PRELJUBE, Sloba uradio nešto još gore! Luna HISTERISALA: Ti si degenerik! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Marko Miljković

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Đekson

'