AKTUELNO

Konačno progovorio!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'', Stefan Kadnić Kendi i Stefan Millošević Panda, porazgovarali su sa Filipom Carem, koji je prokomentarisao spektakularnu svadbu svoje bivše devojke Maje Marinković.

Foto: RED TV Printscreen

Bivši zadrugar progovorio je o svojim emocijama prema bikvšoj devojci i otkrio da li bi se ponovo pomirio sa Majom Marinković.

Nikad se ne bi mirio, iako ljudi imaju razne teorije. Bio sam emotivno vezan za nju, prevario sam je, pa sam se pomirio... Ona je napolju bila u nekoj vezi, ja sam opet poželeo da budemo u nekoj priči, pa sam malo poremetio odnos sa Pecom, što je njoj to tada odgovarao. Uvek sam ja bio taj koji je donosio neke odluke... Nikada se ne bi mirio sa njom - rekao je Car.

Foto: RED TV Printscreen

Svadba Maje i Bilala oborila je sve rekorde gledanosti, a pesma koju su mladenci i zadrugari pevali ''Bolje biti Bilal nego Car'' donela je mnogo spekulacija i svi su čekali Filipov komentar.

Lepo sju smislili tu pesmu. Mislim da je sada mnogo bolje biti Car nego Bilal, jer on nije u nekoj zavidnoj situaciju. Od srca mu želim da ne bude u nekoj mojoj situaciji, da bude uvređen i povređen. Ako misli da je bolje da bude Bilal nego Car, blago njemu, ja evo sada pijem čaj i smejem se svemu što gledam. Nemam ništa protiv neka se vesele - nasmejao se Filip.

Foto: RED TV Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J.M.Đ.