AKTUELNO

Mislila je da se ovo neće čuti!

Luna Đogani, prošle noći, plakala je pod izgovorom da je ljuta na svog dečka Slobu Radanovića, jer je uhvaćen u krađi juče popodne u marketu. Ona je dodala i da je do te mere gladna, da može čak nekoga i da "ubije". U svom ispadu, napomenula je kako želi kući, a pevač joj je predložio da pobegnu zajedno iz "Zadruge".

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: NAPRAVIĆU SR*NJE! Luna DRAMILA ZBOG SLOBE, on nije znao šta će od sebe, pa joj predložio da POBEGNU! (VIDEO)

U naletu besa, sinoć je istakla i kako se nalazi u fazi dobijanja mesečnog ciklusa. Međutim, on kasni, zbog čega je Luna Đogani dodatno nervozna. Proteklih nedelja, blogerka je jednom prilikom rekla, kako je to kod nje "potpuno normalno", ali sada se zabrinula. Svoj strah, jutros je otkrila paru koji je bio u ćošku spavaće sobe.

Foto: RTV Pink

Znači grudi su mi kao da imam mleko, ali bukvalno! Treba da dobijem, kasni mi već 10 dana! - rekla je Luna u poverenju Teodori i Anđelu, ali je zaboravila na bubicu, tako da se sve čulo!

Foto: RTV Pink

Podsetimo, pre dve večeri, kada je Milan Milošević dobio zadatak da javno tračari svoje cimere, rekao je kako zna da Luna i Sloba prave bebu i da je to njihov plan da ostanu što duže u najgledanijem rijaliti programu na Balkanu! Kako je izgledalo ovo današnje priznanje, možete pogledati u donjem video klipu, a da li će "Zadruga" postati bogatija za novog člana ili članove, u slučaju da budu blizanci, kroz devet meseci, pokazaće naredni dani.

PROČITAJTE JOŠ: VRELO JUTRO: Luna zaskočila SLOBU, Teodora ljubila Anđela po LEĐIMA! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

#Trudnoća

'