AKTUELNO

Pančevac, Nenad Paunović, ranije poznat javnosti kao čovek kome se za Božić, Vaskrs i Bogojavljanje, unazad 11 godina pojavljuje krvav krst na čelu zbog kog, kako je ranije tvrdio, ima bolove po celom telu.

Nenad se sada ponovo oglasio za Pink.rs zbog priče da Ivan Marinković nije mislio na svog sina Željka prethodnih godina. On je već našem portalu poslao slike u kojima je prikazano da ga je Ivan zamolio da pomene sina kada bude išao u manastir na molitvu, a sada su isplivale i njihove prepiske.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN; PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ

Naime, u svom novom oglašavanju, Paunović je otkrio da se redovno čuje sa Ivanom, koji ga je zamolio da se pomoli za sve članove njegove porodice, uključujući i njegovu devojku Jelenu, kao i ćerkicu Lenu, koju ima sa pevačicom Gocom Tržan, kao i za malog Željka, koji je trenutno jedna od glavnih tema "Zadruge 6".

- Tebra, moja devojka baš hoće da se vidi sa tobom... Aj da ti ne pišem tamo imena, evo ti ovde... Ivan, Jelena, Teodora, Jovana, Lena, Željko... Hvala ti - napisao je Marinković svom prijatelju, koji mu je poslao fotografiju imena ispred manastira.

Foto: Privatna arhiva

- Brat moj, Bog ti pomogao - odgovorio je Ivan, a nakon toga se može videti i da su jedan drugome čestitali novogodišnje praznike, kao i da su se dogovorili da se uskoro vide.

Autor: PInk.rs