AKTUELNO

Posle ovog saopštenja nastao je opšti haos.

Pismo Velikog šefa, koje je danas stiglo u "Zadrugu", izazvalo je veliku svađu među učesnicima najgledanijeg rijalitija u regionu.

- Zadrugari, doneli smo odluku da zbog kršenja jednog od osnovnih pravila života u Zadruzi, spavanja preko dana, nedeljnim honorarima budu kažnjeni Mina, Đekson, Sanja, Viktorija, Divna, Jelena, Luna, Sloba, Teodora i Anđelo. Veliki šef - pisalo je u pismu koje je pročitala Tanja Jovićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je morala da kaže da se oseća loše već neko vreme i da je zbog toga spavala, a odmah nakon toga Luna i Sloba su se pobunili, tvrdeći da nisu oka sklopili i da su nepravedno kažnjeni.

Foto: TV Pink Printscreen

- Za ove što su spavali boli me uvo. Spavali su i nek budu kažnjeni. Ja nisam spavala, imam traume baš zbog toga. Tresem se koliko mi se spava, nisam oka sklopila i ja sam kažnjena - bila je vidno besna Luna.

- Sve vreme smo pričali, ljudi - nadovezao se Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dosta mi je više fora, non-stop se sve na meni i Slobi slomi. Još sam pričala s Matorom da se plašim da zaspim da me ne kazne - objasnila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena se onda požalila da joj nije dobro, a zatim su se Luna, Sloba i Saška zakačili, dok se Teodora pobunila što Andrijana Radonjić i Zorana Stefanov nisu kažnjenje, a stalno spavaju, pa su Džehverovićevu napali da je drukara, a onda su i ostali poskakali i svašta rekli jednu drugima.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZBOGOM VOJKE? Zadrugar oborio Saru na pod i rekao joj: Sad ću da ti LUPIM ŽVAKU! (VIDEO)

U donjem snimku pogledajte kako je to izgledalo.

Autor: V. T.

#Andrijana Radonjić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zorana Stefanov

'