AKTUELNO

Ostali su prijatelji.

Pevačica Ana Kokić progovorila je o odrastanju svojih devojčica, koje je dobila u braku sa vaterpolistom Nikolom Rađenom. Ana je otkrila šta njene ćerke slušaju, ali i kako ih vaspitava i kontroliše.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje ćerke slušaju novokomponovane pesme, što kažemo moderne, a slušaju i stranu, one najviše usvajaju ono što je trend na TikToku. Moram imati kontrolu, jer kad detetu date igračku ono bi se igralo non-stop. Moram imati kontrolu jer imaju obaveze, škole, učenje, treninzi, i onda koliko vremena ostane, ili neka serija ili malo društvene mreže i to je to - rekla je pevačica.

Ana je veoma aktivna na društvenoj mreži TikTok, gde se snima zajedno sa ćerkama.

To je bilo tokom pandemije, kad smo bile zatvorene, onda su me nagovorile da otvorim TikTok, ima zanimljivih koreografija, da učimo zajedno da igramo, zarazile su me - istakla je ona.

Foto: Pink.rs

Nedavno je objavljeno da se njen bivši suprug Nikola Rađen oženio i da će dobiti dete sa pevačicom Milicom Ristić.

Jesmo u kontaktu. Nisam čula da se oženio, znam da se verio. Mi smo u odličnim odnosima, naravno da smo u kontaktu, zbog dece, nismo neprijatelji, ostali smo prijatelji i vrlo dobro znam. On sa mnom deli svoje planove i zbog dece, i zbog organizacije, zbog svega. Vrlo dobro znam i kad je svadba, a kada bude bila, ja ću mu čestitati - rekla je Kokićeva, a na pitanje da li će ići na njegovu svadbu rekla je: "Što bi rekla moja koleginica: Slatka si".

Foto: Pink.rs

Ana je otkrila i da li je sada emotivno ispunjena.

Nisam i ne mogu da kažem nemam nameru, to se ili desi ili ne desi, ali sad nisam jer sam skoncentrisana na neke druge stvari, koje će se dešavati - rekla je pevačica.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: J.M./R.L.

#Ana Kokić

#Nikola Rađen