AKTUELNO

Naišla je na oprečne reakcije javnosti.

Naša bivša uspešna košarkašica Milica Dabović šokirala je javnost kada je otvorila profil na platformi "OnlyFans" gde se uglavnom prikazuje golotinja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je otkrila da je to uradila iz finansijskih razloga, ali da tačno zna koja je granica.

Ja sam ono što jesam i ko zna šta meni može da se desi u glavi. Idem do granice neke pristojnosti. Ne idem daleko, ne ulazim u dubiozu i nisam spremna uopšte na to. Da sam mislila da radim nešto više od slika, ja bih sigurno to radila na drugi način. Te stvari mi nikada nisu padale na pamet - rekla je Milica i dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Finansijska nesigurnost. Odlično znate da ja ne varam, ne lažem i uvek sam spremna da kažem istinu. U pitanju su bile trenerke iz moje kolekcije, koje su bile skupe, a trebala sam da naručim baš dosta. Ta najmanja količina je bila skupa, a morala sam da je naručim. Tako da, to je bila prekretnica. Došla sam u deset uveče i rekla: 'To je to. Ja znam kako ću!' Uvek sam volela da probam sve, kao i svaki normalan čovek. Samo što ljudi lažu, mažu... Ko o čemu, ku*va o poštenju. Ja sve uradim javno, nema šta tu da se krijem, izmišljam i varam ljude. Iskrena sam i direktna, a i Bože moj, u svojih četrdeset godina imam takvo telo da mi mogu pozavideti - navela je košarkašica.

Ona je istakla da ima podršku svoje porodice i da se nimalo ne kaje zbog "OnlyFans" profila.

Autor: R.L.

#Milica Dabović