AKTUELNO

Pobednica treće sezone "Zadruge" dugo je krila pojedinosti iz svog privatnog, emotivnog života, a čini se da je konačno pronašla "onog pravog", budući da je novog izabranika ponosno predstavila javnosti.

Srce atraktivne Hrvatice, koja se proslavila u Pinkovom rijalitiju, osvojio je beogradski biznismen Nemanja Petošević, sa kojim već neko vreme uživa u ljubavi. Nedeljama se već spekuliše o njihovom odnosu, a Iva je javno potvrdila vezu kada je objavila zajedničku fotku sa Nemanjom, koji joj se pridružio u Dubaiju-

Moje srce je sada puno - napisala je Iva, a dan kasnije njen izabranik pokazao je kako zajedno uživaju na jahti.

Foto: Instagram.com

Novopečeni par uživao je na skupocenoj jahti sa koje im se pružao pogled na Dubai, međutim svetla ovog grada pala su u drugi plan pored izvajane figure Grgurićeve, koja se baškarila u izazovnom tanga kupaćem kostimu.

Inače, Nemanja je iz Beograda i radi u porodičnoj firmi na Novom Beogradu, a izvor je za medije ispričao da je reč o vrednom i normalnom dečku, koji će zajedno s bratom Predragom naslediti biznis. Iako ima mogućnost da uživa u novcu koji porodična firma zarađuje, Nemanja, prema priči izvora koji je govorio za Kurir, svakog jutra ode na posao i bude tamo do uveče, radi barabar s radnicima. Otac ovog mladog biznismena je vlasnik najveće i jedne od najboljih auto-perionica u Beogradu, imaju i rentakar centar, kao i kafić, u kojem povremeno organizuju žurke. Izuzetno su bogati, objašnjava sagovornik, koji je otkrio da je sedište njihove firme u Luksemburgu, a da posluju širom Evrope.

Mogu da komentarišem razne teme, uvek sam raspoložen za to, ali na ovu temu ne bih ništa komentarisao. Svi znaju ko sam i šta sam, znaju da sam normalan dečko, pa mi ne trebaju ovakve priče da bih se promovisao - rekao je Nemanja, kada su ga novinari upitali za vezu sa Ivom.

Autor: D.T.