AKTUELNO

Nikada ga neće preboleti.

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić mnogo puta pričala je o svom pokojnom ocu Ninu Rešiću, ali sada je otkrila da ga je upoznala kada se on spremao da se oženi drugom ženom.

Foto: Printscreen YouTube/Officielni kanal Nino Rešić legenda, Facebook.com/Privatna arhiva

Moji su se razveli kad sam imala tri godine, kad sam upoznala oca, on je bio pred drugim brakom sa Sarom. Mama nikad ništa nije tražila od njega. Živeli smo normalan, radnički život. Mamu je prošla ljutnja zbog stvari koje je uradio i nismo hteli da budemo deo te priče dok on, dan pred svoju svadbu nije pozvao. Ja nikada nisam ništa tražila od njega ništa materijalno, ni finansijski. Videla sam da je oko njega mnogo nepoznatih ljudi, raznih kumova koji su imali ključeve njegovog stana. Kada je preminuo nije imao ništa. Sve se razgrabilo, ljudi su uzimali, nosili. Jednom je na Banovom brdu mama u nekom ćošku našla zamotanu košulju i pitala ga što je tu bacio kad je sa snimanja spota, a on je rekao je da mu ne treba jer se u njoj već pojavio jednom i ne može opet. Pitala je šta da radi sa Dolče Gabana košuljom, a on je rekao da baci. Mama je rekla da će da je uzme i čuva, a Nino je kazao kako hoće, ili da baci ili da je uzme. Majka je uzela, rekla nek ostane kod nas. Tako da je to jedino što mi je ostalo od njega. Imam i jednog medveda kojeg mi je poklonio. On je bio u sobi kad sam došla da ga vidim. To je najplišaniji, plavi meda na svetu - rekla je Sandra.

Sandra je otkrila da li je istina da je Ninova velika ljubav bila Vesna Zmijanac.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Meni su novinari rekli da je Vesna napisala knjigu i da nigde nije spomenuta ta veza, a ni moj otac. Po Ninovoj priči znam da je to bila velika ljubav, da je bio zaljubljen u Vesnu, ali ne znam da li su imali vezu ili šta već, meni je rekao da su bili bliski. Pričalo se da je dolazila u Smederevsku Palanku kod deda Zlatka. Ne znam šta je Vesna tačno bila Ninu, ali znam da su bili bliski. Na pitanje da li mi je čudno što ga nije spomenula, rekla sam da možda ne želi da se seća tog dela svog života. U vreme kad je bila najlepša riba na estradi znam da su oni bili bliski, ali ja oca nisam pitala za detelje. Nisam ga pitala ni za brak sa mojom majkom a ne o drugim stvarima. Vesna i ja se nikada nismo videle, samim tim ni upoznale. Rado pevam njene pesme, pevačina je, zvezda devedesetih. Drago mi je što je i njena ćerka uspela, što ima unučiće. Ona je svojih 5 minuta slave maksimalno iskoristila, ne takmiči se sa mladim devojkama, ne operiše se. Poštujem što se povukla i što gura ćerku u prvi plan. Sviđa mi se njen način života - ispričala je pevačica.

Autor: R.L.