AKTUELNO

Razvezala jezik!

Miljana Popović se naglo zbližila sa Božom Džonsom otkad je postao nominovan za izbacivanje, što je zasmetalo Urošu Ćertiću, koji joj je napravio haos. O ovome je Miljana pričala sa Darkom Tanasijevićem u Šiša baru.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo je da bude voža, prsao je od besa zbog mogućnosti da ja budem vođa. Čovek je lud, ima ispade besa. To prskanje, polivanje... On na taj način želi da pokaže sebe, okej, to je on, ja nisam to. Možda treba uzvratiti, ali imam neke mamime zapovesti u glavi. Lik je lud, ima besnilo, više ne pominje simpatiju, ne pominje je. Mislim da je bila izmišljena simpatija, da je hteo da se dodvori Aleks sa onim porukicoma. Kad priča, pogubi se totalno. Šlihta se svim muškarcima, Ivanu, Zvezdanu koga ne podnosi, na koga je ljubomoran zbog svega što jeste. Zvezdan je gospodin, šmeker, glava, car, svi ga obožavamo, autoritet koji se ne nameće. Zvezdan je zvezda, car, bog, batina, a ovaj je pacov, miš. Besnilo ima, skuplja mu se pljuvačka, smrde mu noge, priča se da je pobegao sa pumpe da nije platio račun, a ima toliko kvadrata na Dorćolu. Ozbiljna je cava. Postao je otirač Anđeli, pa i Aleksandri. Ponaša se se prema Anđeli ono njegovo, da pokaže da je zaštitnik žena, a zapravo je nasilnik i šovinista. Moguće je da većina muškaraca ima problema kod kuće što se tiče žena, jer se jako loše ponašaju. Miljan priča da ne peremo stvari jer je crveno slovo, a ceo dan priča strašnje reči. On mi je najgori u kući - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari te osuđuju što pokušavaš da se dodvoriš Boži, da bi te postavio za vođu ako ispadne, a do juče si ga šikanirala. Tako pričaju zadrugari, odakle takav preokret? - pitao je Darko.
Baš sam šokirana što je Boža izglasan od publike, toliko je iritantan. On je taj koji ima poganu jezičinu, pokušala sam da se družim sa njim, ali on prelazi tu granicu, krene: "Kako bih ja tebe... Kakva si mi...". Onda se ja naljutim. Stvarno sam pokušala da budem okej, bio je i on, ima divne gestove na momente, nešto mi donese. Ali sve to padne u vodu, jer taj njegov jezik. Takve uvrede izgovara. Fuj rečnik. To mi bude ogavno, katastrofa - dodala je glumica.
Zbog čega kradeš paste Aleksandri Nikolić, pa ste Tamaris i ti morale da date salamu? - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Za nju ima ko da se izbori, za nas nema. Ko je ukrao pastu? Mi smo uzele pastu, nije naša, našli smo, to je parola. Tu se desila zabuna, Tamara mi je rekla da je kupila neku pastu. Na kraju dana smo joj dale da jede, dale smo joj salamu. Uzela je. Mi smo velikodušne - ispričala je Miljana.
Kakvog si to roba našla preko mreža? - pitao je Darko.
Bio je kao potrčko, to je želeo, imali smo super saradnju. On je hteo da ga kažnjavam, to sam prekinula - dodala je glumica.
Kako komentarišeš Ivanovu situaciju? - pitao je Tanasijević.
Bila sam objektivna, kao i uvek. Mislim da je Ivan inteligentan, razuman čovek. Razumela sam i podržavala da on neće da taj deo priče bude njegov rijaliti. Dopao mi se susret sa Željkom, taj odnos sa sinom, Ivan je interesantan lik. Super je ceo taj momenat, ali ono što sam htela da kažem, podržavam u kom to smeru ide. Drago mi je da su spustili loptu. Ceo krug se zatvara. Ne znam šta bi bilo da uđe Jelena. Ne znam šta možemo da očekujemo, nisam pratila Ivana, ne znam kakav je lik još uvek, na šta je sposoban. Pogan je i perfidan, ali za ove stvari razuman. Drago mi je što se tako sve izdešavalo, što smo i mi osetili u kući to. Dirljivo, zaista dirljivo - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.