AKTUELNO

Ne smiruju se strasti!

Miljan Vračević je krenuo da komentariš ponašanje Uroša Ćertića:

Ja imam zastitnički stav i rekao sam da je Anđela jedna devojka koja je pedantna i ispravna. Ja sam joj rekao da legne kod nas i da će biti sigurna. Ona je spada u ljude koje ću da štitim - rekao je Uroš-
Nasilniče. na sudu si sa bivšom ženom, što si je tukao - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Majmune išao sam za ono isto - govorio je Uroš.
Ja sa njim nisam imao nijedan problem, mi smo svi ovde neki rijaliti učesnici, sem Kristijana i Zvezdna, a čak i ja da se zaljubim uz Maju Kovačević to ne sme, ja sam u braku. Ne može ovde niko da se skloni, ali ovde u tvojim porukama nema grama dobre namere prema Zvezdanu. Ovo nemaš ni potrebe ni razloga. Nemoj optuživati čoveka koji je rekao da je ušao ovde da pokaže da nije monstrum. A ti to nisi smeo da uradiš, nikako nisi smeo da uradiš te stvari - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

On je birao pogrešan način da dokaže da tu nema ničega, došao je da spava kraj nje - rekao je Uroš
Mi moramo nas da zapitamo kakvi smo ako je on ovakav. Ja kada bih se razveo zbog tvojih reči ja bih te.... Ti ne veruješ u brak ali mi verujemo, zato nemoj da nam radiš to. Mi smo sve vreme radili šta i kako, od ovog Uroše ne može gore. - vikao je Miljan.
Ja bih na isti način uradio to i tebi, ali to je do vas - rekoa je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su svi okretali očima kada je došao da spava kraj Aleksandre - upitao je Uroš.
Šta je ovo, pa ovo nije interntar. Ti kažeš da si uradio pravu stvar - upitao je Miljan,.
Jesam ,a vi tumačite kako god želite. Ja sam uradio pravu stvar, a rekao sam mu da će biti teško ovde. Ja bih opet isto uradio, to je moj način, možda je pogrešan, možda nije. - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.