AKTUELNO

Nakon Porfirijeve posete Ana Bekuta se latila mikrofona i napravila atmosferu za pamćenje, najveseliji bili Novakovi roditelji

Porodica najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića proslavila je krsnu slavu Svetog arhanđela Mihaila u mestu Pavlovci nadomak Rume, gde je Nole izgradio letnjikovac, koji mu je u poslednje vreme baza kada boravi u Srbiji, a na obroncima Fruške gore očito planira da se stacionira i nakon igračke karijere.

Foto: Instagram.com

Tako je u Sremu za porodicu i prijatelje priredio veliku gozbu i povodom Aranđelovdana, a među gostima je bio patrijarh Porfirije.

Novak je s patrijarhom Porfirijem zapevao patriotsku pesmu "Veseli se srpski rode", a zatim i stihove pesme "Jedna zemlja, jedan tim", koji su teniseru poput himne: "Ponosim se srcem svim. Iz Srbije dolazim, nikad ne odlazim."

Foto: Instagram.com

Uz slavnog sportistu je sve vreme bila supruga Jelena, koja je đuskala s njim. Na jednom od snimaka koji su preplavili društvene mreže vidi se i kako Novak igra uz omiljeni hit Miroslava Ilića "Luckasta si ti", dok se pored njega nalazi sin Stefan, koji od malih nogu slovi za velikog šoumena.

On se družio s tatom, dedom Srđanom i bakom Dijanom, a u jednom od kadrova se pojavljuje i malena Tara, koja je zaigrala kolo.

Foto: Instagram.com

U nekom momentu zapevala je i Ana Bekuta, a prisutni su se opustili uz njene pesme.

Novakov otac Srđan i majka Dijana bili su među najveselijima, a lepe porodične trenutke sa slavlja podelila je njihova snajka Saška Đoković, supruga najmlađeg sina Đorđa.

Foto: Instagram.com

Noletova majka Dijana, koja ne voli mnogo da se eksponira u javnosti, pokazala je da među odabranim ljudima i te kako ume da se opusti, a ono što je manje poznato jeste da je ona bliska prijateljica s pevačicom koja je maksimalno podigla atmosferu na njihovom porodičnom veselju.

Dok je Ana pevala, u ruci joj se jasno vidi bakšiš, kojim ju je najviše obasipao Srđan Đoković, mada ni ostali nisu žalili da počaste Bekutu.

Podsećanja radi, dan pred slavu, u nedelju, Nole je osvojio Završni masters i to bez poraza, čime je izjednačio svetski rekord sa šest titula, koji je držao Rodžer Federer.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs