AKTUELNO

Ni glumcima nije lako.

Iako na kameri sve izglada besprekorno, puno emocija i strasti, glumci zapravo imaju mnogo muke da snime određene scene, naročito one intimne.

Tako je naša prelepa glumica Ivana Dudić ispričala koliko joj je bilo neprijatno kada je trebalo da bude intimna sa svojim kolegom.

Foto: TV Pink Printscreen

"Crveni mesec" kada sam snimala, snimala sam sa svojim kolegom sa klase Milošem Đurovićem sa kojim sam imala takav lav-hejt rilejšnšip privatno gde se 5 minuta volimo pa se 5 minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnuintimnu scenu i punu strasti. Na livadi pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali - rekla je glumica i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja "hajde uhvati ga", "ajde, povuci je" i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strašno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano - istakla je Ivana.

Autor: R.L.

#Ivana Dudić