AKTUELNO

Ne može sa njom, ne može bez nje!

Anđelo Ranković prošle noći pravio je nove ljubomorne scene svojoj devojci Teodori Džehverović. Njega je iznerviralo što se pevačica previše zbližila sa Acom Živanovićem, Pinkovom zvezdom koja je sinoć pevala u "Zadruzi".

Foto: RTV Pink

Dodatno ulje na vatru stavila je Saška Karan, svojim komentarima, a šta je tačno rekla možete pogledati klikom na ovaj - link! Nekoliko minuta nakon što ga je Teodora uveravala kako između nje i Ace nema ništa, maneken se poverio Luni Đogani.

Foto: RTV Pink

Ja ne mogu sa njom više. Ne mogu da je gledam, a da nisam sa njom. Ona i ja ne možemo dalje i to je to. Ja kada sam sa njom, ja drugu devojku ne mogu u oči da pogledam. Mnogo me nerviraju sitnice - iskren je bio Anđelo.
Mene bi Sloba zakopao! - kratko je rekla Luna.

Nakon ove priče sa Lunom, blogerka je pozvala Teodoru da porazgovara sa Anđelom kako bi njih dvoje rešili probleme koji su nastali sinoć. Dok su govorili šta im smeta u ljubavnom odnosu, Anđelo se malo i rasplakao, inače to mu ne bi bio prvi put da plače pred kamerama zbog iste devojke.

Foto: RTV Pink

Da postoji nešto, ali nema ništa! Šta je problem? Šta je bilo? Ja se smejala njemu? Ma daj molim te! - u čudu je bila pevačica.

Da se nešto dešava između Teodore i Ace, prva je primetila Saška Karan sa kojom je pevačica igrala, što je dodatno iznerviralo Rankovića koji je tražio odgovor i na pitanje šta njih dve rade zajedno.

Foto: RTV Pink

Ona iza mene stala i krene da me gura ka njemu. Sve vreme ona meni priča: "Videla sam, videla sam!" ja joj kažem nemoj Saška da mi praviš scenu. I ona meni malopre: "Šta je snužden ovaj tvoj?" ja reko smorio se, a ona meni: "Pa videla sam ja sve!" reko šta si videla, a ona kaže pipkanje, koje pipkanje? - pravdala se Teodora.

Foto: RTV Pink

Teodora, to ne može samo od sebe da krene. Znači jedem malopre i znam šta se dešava. Tačno znam šta će da bude i to se desi. Nervira me kada me ne slušaš. Šta ćemo da radimo? - rekao je Anđelo.

Foto: RTV Pink

Iako su bili na ivici raskida, ipak su odlučili da nastave svoju romansu, a kako je izgledao njihov drugi razgovor, pogledajte ispod u video-klipu.

Autor: S.K.

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'