AKTUELNO

Da li je ovo kraj?!

Zorica Marković, pokušala je da smiri strasti između lubavnog para, pa je uporedila ponašanje i iskustvo Maje Marinković u vreme odnosa sa Filipom Carem.

Foto: TV Pink Printscreen

I Car je je*ao Dalilu, pa si nastavila sa njim. Desilo se, šta sad - rekla je Zorica.
Kad sam ja ušla, on je ostavio Dalilu i nije je pogledao - odbrusila je Maja.
Rekla sam joj da je go*no (Ana Spasojević), da li je moguće da toliko sitničarite, boli njega ku*ac za nju! O čemu mi pričamo? Da li je to vredno da ti njega zbog jedne je*ene cigare žvajzneš ovde - govorila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledajte sebe, ne postoji niko! Ni Ana, ni Zvezdan ni niko! Ne pričajte o glupostima, ko je koga pogledao, da li ste normalni! Imate emocije a kako se ponašate?! Ispravan je momak! Niti se takmiči, niti se folira, njega boli ku*ac, za njega je sve ovo avantura i izazov... Tebi nije lako, znam, ali imaš svoj cilj, imaš emociju, nemoj da praviš s*anja! Razumem te, vidi se da ovo nije igra, ali to nije način da rešavate probleme! Se*em vam se i na cigare i na to ko koga gleda! Ćutite malo, ne morate ni da pričate, nekad je ćutna korisna. Lezite, pokrijte se, odmorite, ne progovarajte, dajte sebi malo oduška... Ovo su budalaštine! Šteta! Imajte svoj svet, izolujte se malo,k ima mesta - nastavljala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nasrtavku.

Autor: J. M. Đ.