AKTUELNO

Šok!

Naredno pitanje je bilo za Miljanu Kulić.

Da li je pesma "Provereno" bila posvećena Zoli - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, zaista mi se sviđa ta pesma, pogotovo kada Milica najavljuje: "Bitno je da znam, provereno spava sam". Dešava se da pevam pesme u kojima mi se ritam sviđa. Volim tu pesmu i sve nove pesme od Milica Pavlović - rekla je Miljana.
Ne mislim da ona meni posvećuje bilo kakve pesme, nisam to osetio. Sad nešto vraćam film, nema povoda. Jedino što znam da mi je govorila da sam se promenio, a ta pesma počinje: "On više nije on, to znaju svi", ali joj verujem da nema veze s njom - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Prodao me tri puta, to je dovoljno, to uvek pevam - dodala je Miljana.
Na slavi si plakala zbog jedne pesme, a nema šanse da nije posvećena Zoli - rekao je Milan.
Štite jedno drugo, svaki put kad uhvatimo te poglede, ona uvek ustane i to kaže, on se složi zato što imaju svoje paravane...Onda ispada da Anita igra rijaliti, šta ti imaš da podržavaš druženje Miljane i Zole? S njom je bio tri godine, koju ne može da ne voli, bar kao čoveka - rekla je Milica.
Ja smatram da to nije normalno i da to nije zaslužila od mene. Smatram da ona nekad popusti malo, nekad se omekšam, što je normalno i kod mene i kod nje, jer smo proveli tri godine. Mora Marija da shvati da sam ja, za nijansu, puno razumljiviji nego ona. Ja ću nju verovatno voleti zauvek - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam promenila mišljenje kada si zagrlio i jednu i drugu i počeo u kameru da se praviš da si frajer - rekla je Marija.
Mislim da svi vidimo da je prava emocija između Miljane i Zole. On je sa Anitom čisto da mu prođe vreme, evidentno je da je voli. Vidi se da kad krene da peva pesme, da misli na Zolu. Moje neko mišljenje je da misli na Zolu i da je nesrećna što je sa nekim sa kim misli da odgovara njenoj porodici. Čudno mi je to, svi znamo Mariju i njene reakcije, mene je sad šokirala Marijina reakcija da ne veruje. Deluje mi da Bebica zna neke stvari o Kulićima, pa se zato tako Marija ponaša i ne smeta joj to - rekla je Aleks.
Miljana neće nikada naći momka, ne samo ona nego sve ovde, koji će tako da se ponaša prema njoj kao što je on - rekla je Marija.
Kad je on uz nju? Kada je njoj samo lepo. On joj je teret kao omča oko vrata. Možda je promenio njenoj majci - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

TEbi odgovara samo on i ti ćeš dati sve da ona bude sa njim. Ja kad bih imao sutra ćerku, ne bih poželeo da bude sa nekim ko ima takav mentalni sklop. Neću da dopustim da ti ustaješ i ograđuješ i da kažeš da podržavaš nju samu. Ne, ne podržavaš je ni samu, ni sa mnom, nego samo sa njim - rekao je Zola.
Nemoj stalno da potenciraš, znaš da sam te zvala 10-ak dana pred ulazak u rijaliti - rekla je Miljana.
Nisi imala priliku, jer sam ja bio u rijalitiju. Ona ovde ne može da predstavlja nešto što nije tako. Svestan sam na koji način si mi pričala o nekim stvarima, ali te ja nikad neću izdati

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.