AKTUELNO

Hoće li majka prihvatiti vezu sa Čoličem?

Anita Stanojlović i Lazar Čolić Zola su nastavili svoj razgovor ispod trema, a dotakli su se i njenog odnosa sa ocem. Anita je ispričala Zoli da je on mrtav za nju.

Majka je uvek tu, šta god da uradim. Dok npr. otac. Nije znao da sam se porodila, majka ga je zvala: "Desilo se nešto, ne mogu preko telefona, oko dece je". Rekao da ne može, mora da kosi. Na kraju ode kod majke, ona mu kaže: "Čestitam, postao si deda". Znaš koju je frku napravio, udario je. I ja mu tu napišem da je mrtav za mene, on napiše majci svašta. Nije došao da vidi dete dugo. Nije ga ni video, nego kad je trebalo da da alimentaciju majci, ja namerno povedem dete, nije ga ni pogledao - ispričala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš da shvatiš jednu stvar, danas-sutra da se desi da od svega ovog da postaneš neko i nešto u životu, ostvariš svoje ciljeve, postaneš uspešna žena, mnogi ljudi koji nisu bili uz tebe će da se kaju i da pokušavaju na sve načine. Kakav god da je otac, opet je tvoja krv - dodao je Zola.
Ne bih ga pogledala nikad u životu - istakla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Videćeš sada kad izađeš, setićeš se mojih reči, znaš koliko se meni rođaka javilo, da ne znam ni ko su - govorio je Čolić.
Tako očekujem i od nekih drugarica - rekla je Anita.

Anita je istakla i da se plaši reakcije svoje majke na vezu sa Zolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.