AKTUELNO

Danima unazad, kako mediji, tako i gledaoci bruje o sve češćim susretima Ivana Marinkovića i njegovog sina Željka, te je to bila jedna od tema u toku sinoćne emisije "Pitanja novinara".

U jednom momentu, Marija Kulić je pozvala Ivana da kad god bude želeo da provede više dana sa Željkom, da dođe kod njih u Niš, te su tu temu, takođe, komentarisali.

Foto: E-Stock/TikTak, Pink.rs

Takođe, Marinković je sinoć stao u odbranu Aleks Nikolić, dok se pričalo o aferi "jastuk" i njenom odnosu sa Markom Markovićem. Njegovo druženje sa Aleks i Milicom Veselinović, često je na meti osuda zadrugara, jer kako neki umeju da navedu, to je rijaliti drugarstvo i ništa više od toga.

Ovim povodom, stupili smo u kontat sa Ivanovom devojkom, Jelenom Ilić, koja je za naš portal prokomentarisala Kulićkin poziv u Niš, a nije mogla da izbegne temu druženja njenog momka sa gorepomenutim zadrugarkama.

Kako komentarišeš Ivanov sve bliži i bliži odnos sa Željkom i zakopavanje ratnih sekira sa Kulićima? Takođe, da li bi dozvolila i podržala da se Ivan odazove pozivu Marije Kulić da par dana provede kod njih u kući u Nišu zbog Željka kad god poželi?

Stalno me pitaju na istu ovu temu…Nemam ništa novo da kažem. Videla sam da je Marija sinoć opet dizala neku frku. Ivanu ne treba stvarati pritisak. Ja bih pustila da Željko i on uživaju u tom vremenu koje provode i da to više ne bude rijaliti tema. Sigurna sam da će Ivan celog života imati problema sa Kulićima. Nije lako ali on je veoma stabilan

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Kako gledaš na njegovo prijateljstvo sa Aleks i Milicom, koja mu je iskreniji prijatelj s obzirom da su njih sve prestale da se druže, ukoliko bude morao da bira strane, čiju će izabrati?

Aleksandra je vrlo često u situaciji da ne ume da objasni neke stvari pa je stalno tenzija oko nje i napadi, a meni je drago da se Ivan zastitnički postavlja prema ženama. Ivan je surovo iskren i verujem da joj njegovi saveti znače. Milica je dete i Ivan je gleda skoro kao ćerku, vrlo je dobronameran ali ona sama sebi stvara probleme. Misli da je sa 18 popila svu pamet ovoga sveta i da je rijaliti sve u životu, a nije tako. Ivan je samostalan uvek i on ne mora da bira strane

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Autor: M.M

#Aleks Nikolić

#Ivan Marinković

#Jelena Ilić

#Marija Kulić

#Milica Veselinović

#Zadruga

#Željko Kulić