AKTUELNO

Pevaču je prekipelo, pa je odlučio da prekine saradnju sa koleginicom.

Iako su snimili duet i imali zajedničke nastupe, MC Stojan rešio je da stavi tačku na saradnju sa Aleksandrom Prijović. Problem je nastao kada su se pevač i pevačica žestoko povađali. Stojana je iznerviralo to što je Aleksandra tokom zajedničkih nastupa pevala i muške pesme koje je trebalo da izvodi on.

- Nakon što su snimili duet ''Šta bi'', Aleksandra i MC Stojan počeli su u dijaspori da nastupaju zajedno, imali su baš mnogo zakazanih nastupa. Dogovor je bio da Aleksandra peva prvi blok, i to ženske pesme, a da Stojan u drugom bloku izvodi numere svojih kolega. Međutim, sve je bilo super dok Aleksandra nije počela da peva i svoj i njegov deo. Nekoliko puta ju je pevač upozorio da to ne radi, jer ga dovodi u nezgodnu situaciju, pa ponavlja pesme koje je ona već otpevala, međutim, ona je nastavila po svome - rekao je izvor za Star i objasnio:

- Na jednom nastupu u Švajcarskoj, Stojan je bukvalno poludeo. Vikao je iz sveg glasa na Aleksandru i rekao joj da nije fer. Nakon toga nije više želeo da zakazuje zajedničke nastupe. Kada su prestali da nastupaju, Stojan je čuo kako Aleksandra ide okolo i priča da mu je pomogla u karijeri jer je snimila sa njim duet koji je pritom ona kupila. E, tada je baš poludeo, jer je pesmu platio on, čak je i spot koji su u Crnoj Gori snimili, sam finansirao. Zato je Aleksandri i njenom menadžeru poslao poruku da zabranjuje da ona na njenim nastupima peva tu pesmu - završava izvor.

Autor: M. K.

#Aleksandra Prijović

#MC Stojan

#Reper

#pevačica

'