AKTUELNO

Velelepno imanje u Šimanovcima je sinoć doživelo potpuni tektonski poremećaj. Naime, u Belu kuću uselio se Filip Car, koji je izazvao, kako lavinu emocija, tako i lavinu komentara.

Naime, u toku žurke, izbio je sukob epskih razmera između Miljana Vračevića i Cara. Reč je o tome da je Filip bio u društvu Bore Santane i Stefana Šebeza, kada je Vračević pozvao Santanu na video poziv, koji je u jednom momentu okrenuo kameru ka Filipu, te je tu došlo do koškanja, kako oni navode.

Foto: TV Pink Printscreen

U daljem nastavku ovog sukoba, Filip i Miljan su trebali da se vide, a kako Car navodi, Miljan nije smeo da se pojavi na tom susretu, dok Vračević tvrdi da nije došao, jer mu se nisu javljali na telefon.

Ovim povodom, stupili smo u kontakt sa bivšim zadrugarom, Stefanom Šebezom, koji je za naš portal otkrio o čemu se ovde radi i ko je zapravo u pravu.

To je bilo i očekivano, jer je Miljan bespotrebno pričao gluposti pre Filipovog ulaska, a Filip je u pravu za sve…Što se tiče tih propuštenih poziva od Miljana, tu je on u pravu, nisam mu se javljao jer mi je telefon ostao na klaviru - poručio je Šebez za Pink.rs

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Autor: Nikola Žugić