AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević stigao je među zadrugare, te ih je okupio za crnim stolom, nikad spremniji za početak novog izdanja emisije "Pitanja gledalaca". U toku večeri desilo se bezbroj dešavanja, a najupečatljiviji je bio prvi poljubac Milice i Cara koji je Maja pomno ispratila, a nju je ispratio Bilal.

Prvo pitanje postavljeno je Filipu Caru vezano za prvi susret sa Majom Marinković.

Očekivano i kako sam mislio sam se osećao kada sam ugledao Maju. Ništa me nije ni štrecnulo, pozdravili smo se normalno. Onako kako sam i očekivao, videlo bi se po mojoj reakciji, ali ništa specijalno. Nisam ni napolju pričao o njoj ništa pozitivno, ali ništa ni negativno. Nemam potrebu ni da se svađam sa njom, da ispravljam krive drine. Ona je i u vezi - rekao je Filip.
Ironija ti slabo stoji, jako loše ti stoji. Ko je rekao da želim da budem sa tobom. Bio si ironičan sve vreme i sa mnom i sa njim - kazala je Maja.

Ivan Marinković otkrio je da i dalje nije doneo odluku da li će viđati sina Željka. Mariju Kulić pogodila je njegova nedorečenost u odnosu sa sinom, te ga nije štedela oštrih komentara.

Nisam još doneo odluku da li ću ga videti ili ne, samo trebam da vidim na koji način. Ne komuniciramo Marija i ja, razmišljam, čekam neki potez sa druge strane. Razumem je vrlo je dobro poznajem, na njoj je ogroman pritisak i za Zole i Anite, onda ja, pa njena priča sa Bebicom. Ima neke peckalice ka meni, do sada dok sam Željka viđao imao sam dobar odnos sa njima. Ne želim da doživim neku neprijatnost, tako da čekam još nešto - rekao je Ivan.
Neka razmisli šta će i kako će ga viđati. Ima prostora, neka radi šta hoće. Ništa bolje nisam očekivala od njega. Imao je celu sezonu, bila sam sama sa Željkom. Toliko mi je odvratan kada prođem pored njega. Vidim da je čovek bez želje i bez osećanja. On drži gledaoce u neizvesnosti. Ima preča posla od sina - rekla je Marija.

Nakon što joj je Zola do detalja opisao se*s koji Miljana i Bebica imaju pred punom sobom, Ivan Marinković otkrio je da se srami njenih postupaka, a Marija Kulić je po prvi put stala na stranu oca svog unuka i najstrašnije osudila ćerku.

Ološi jedni. Šta ti njemu imaš da pričaš o očinstvu? - pitao je Marija.
Marija, trebala si da čuješ te zvukove, to nikad nisam čuo - pričao je Zola.
Nakon aplauza, Bebica je rekao: "Sutra ćemo u kuhinji" - otkrio je Ivan.

Filip Car i Maja Marinković zaratili su oko svog odnosa. On joj je sasuo u lice da mu više nije interesna sfera što je nju izrevoltiralo, pa je jedva dočekala da uđe u sukob sa njim.

Bilale, ti možeš jedino da budeš žrtva u odnosu sa njom. Ja sam od ozbiljno omraženih ljudi pravio žrtve - kazao je Car.
Ja sam od tebe napravila najveću - rekla je Maja.
Majo, da ti kažem nešto. Da imam emocije i ozbiljne namere, ja ne bih imao problem da uradim bilo šta, ali to više nije, kao što je bilo - rekao je Car.

Nakon opasne svađe koju je vodio sa Majom, Car je priznao da je jedina devojka u kući koja ga interesuje Milica Veselinović.

Nismo imalo ništa napolju, ali trebalo smo da se vidimo i dopisivali smo se. Kad sam došao ovde mogu da kažem da ima zanimljivih devojaka, ali jedina osoba sa kojom želim da se družim u tom smislu i da može nešto da postoji je Milica. Najveći problem je što je bila zaljubljena u Marka i mislim da još uvek nije emotivno čista i da i dalje još nešto oseća prema njemu - rekao je Car.

Bilal Brajlović propao je u zemlju nakon što ej pred svima priznao da vidi emocije između Filipa i Maje.

Ja se nasmejem, ali je jače od mene. Ne želim da se Bilal oseća loše zbog mene - rekla je Maja.
Gdedao sam njene reakcije, svi vide da se ona njemu smeje. Vidim osmeh koji je više od svega, to je isto kao što se Miljana smeje Zoli - kazao je Bilal.

Nakon što je tužan izašao ispred kuće, Bilalu se pridružio Car koji je pokušao da ga odobrovolji i objasni mu da nije sve tako crno i da ne brine jer mu on nije prepreka.

Nije ni mene zanimala na početku. Koliko puta ste prekinuli? - pitao je Bilal.
Više puta. Ja mislim da ćete imati super odnos. Ja sam bi gori, znaš šta je meni radila - rekao je Car.

Bebica, Miljana Kulić, Zola i Anita Stanojlović zaratili su oko međusobnih uvreda, a u toku rasprave mnogi zadrugari, uključujući i Anitu, primetili su varnice koje su sevale između Zole i Kulićeve.

Rekao sam ti da si glupača samo zbog stvari - dodao je Bebica Aniti.
Ako uporedimo odnose ko je koga najviše vređao? -upitao je Zola.
On bi bio najveća budala, kada bi izgubio ovakvu devojku u poređenju sa tobom - rekla je Anita.

Milica Veselinović i Filip Car celo veče nisu ispuštali jedno drugo iz naručja, a u tok emisije pao je i prvi poljubac, a odmah nakon toga dala je sebi za pravo da zameri njegove poglede upućene Maji.

Nije mi bitno da je gledam - dodao je Car.
Kaži šta ti je bitno - dodala je Milica.

Filip Car sedeo je sa Brenodom, Bojanom Simićem i Lazarom Čolićem Zolom u dvorištu Bele kuće. Dotakli su se bivših i mogućih budućih devojaka.

On(Bilal) nju ne zanima. Ja hoću Slađu- dodao je Boki.
Nije loša, lepo se oblači, atraktivna je. Koliko ima godina? - dodao je Filip.

Zvezdan Slavnić i Aleks Nikolić su na krevetu u šiframa pričali o problemima koji su ih snašli.

E moj Zvezdane, tek će da bude - rekla je ona.
Znam - dodao je Slavnić.
Ne znaš 100%, na šta misliš? - upitala je Aleks.
Ja na ono - rekao je Zvezdan.

Milica Veselinović i Filip Car otišli su zajedno u njen krevet. Grlili su se, mazili i ljubili, a onda se ona obratila zadruagrima da ne brinu jer ne želi ništa pre braka.

Neću, kad ćeš da dođeš? - upitala je Milica.
U goste sam ovde došao - dodao je Car.

Miljana Kulić upala je u pušionicu kod Nenada Macanovića uplakana zbog njegovih laži. Pošto je poligraf odbila, odlučila je sama da ga ispita, ali on nije želeo da sarađuje.

Zaklinjem te u sve najmilije gde ti živi žena? - nastavila je Kulićeva.
Ne zanima me priča, igraj se sa nekim drugim. Marš - odbrusio je Nenad.

Bilal je odlučio da popriča sa Majom o nesodstatku se*sa, maženja i grljenja od kad je Car ušao u kuću.

Sve je problem. Kako si ti rešavala probleme? - pitao je Bilal
A sad kad je stvarno problem ti nećeš. Ne bih ja ni spavao sa tobom, ali sam hteo da vidim dokle ideš i baš sam video. Pod stresom si zbog njega. Nema nigde na svetu da ne mogu da imam odnose sa ženom jer joj je neprijatno zbog drugog muškarca - rekao je Bilal.

Autor: M. M.