AKTUELNO

Nije mu lako!

Nakon saznanja da je Aleksandar Sauer izdao Bilala Brajlovića i zbližio se sa Filipom Carem, Bilal je počeo da komentariše:

Ja kada sam pravi prijatelj, daću ti krv, dušu, sve.. Verovaću, ja prijatelju verujem. Do sada sam sve vreme bio najveće uvrede, branio sam ga od svakoga, jer sam verovao da mi je on pravi prijatelj. - rekao je Bilal.
On je njega sve vreme branio - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Braniću ja svakog druga dok ne vidim nešto svojim očima, ja sam to rekao i Mariji. Ja sam njemu sve vreme govorio da sam ja prijatelj. Nije mi jasno, da li je moguće da je moj prijatelj rekao njemu (Caru) da je na njegovoj strani. Onda na klipu kažem da ga boli ku*ac za Bilala, to je sada moja greška. Ja se sam mogu zaje*ati. Nemoj da mi se obraćaš više Sauere - dodao je Bilal.
Kod mene su ti vrata otvorena - dobacio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su svi pričali da je on muvao Maju, ja sam verovao da on to nije rekao, ali moram da kažem da je sada kraj kada sam video ovo - dodao je Bilal.
Sauer je izdao Bilala od početka, od Maje,a onda ulazi Car i skida maske svima, pogotovo Saueru, a Maja je takva - dodala je Zorica.
Sauer je glasno rekao da nema prijatelja ovde, već samo napolju. On je to rekao pre. Bilal to nije hteo da vidi, ali sada je morao - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.