AKTUELNO

Morali su da donesu tešku odluku!

U rijalitiju Zadruga večeras su održane još jedne nominacije. Učesnici ovog impresivnog šou programa morali su da odluče kog će, od dva potrčka, poslati u izolaciju, dok je publika to učinila svojim glasovima.

Foto: Pink.rs

Ovonedeljni Vođa, Tanja Jovićević, odlučila je da njeni potrčci budu Sara Reljić i Bane Čolak, a zadrugari su svojim glasovima odlučili da u izolaciju ode Sara:

Nisam iznenađena. Otprilike sam sve znala, onaj ko je pričao sa mnom, video kako se osećam, glasao je shodno tome. Ako izađem, iskoristiću to vreme, ako ostanem pokazaću vam da mi nije stalo do Filipa u ljubavnom smislu. Ja ga gotivim, ali znam šta mi je potrebno i znam da se u ovom okruženju ne snalazim najbolje - rekla je Sara.

Foto: Ivan Vučićević

S druge strane, publika nije bila zadovoljna ponašanjem Andrijane Radonjić , koja je dobila najmanje glasova gledalaca i boriće se za svoj opstanak u Zadruzi:

Meni uopšte nije frka. Ja sam odavno rekla da se nisam ovde pronašla, nisam lik koji se svađa za gluposti. Odgovaralo bi mi da idem kući - rekla je Andrijana.

Foto: Ivan Vučićević

PROČITAJTE JOŠ: Goga Sekulić OTKRILA SVE o ovoj zadrugarki: NJU JURE KRUPNE ZVERKE! (VIDEO)

Zbog ove situacije Sanja Stanković i Zorana Stefanov su se rasplakale.

Ko je koga nominovao i šta se dešavalo, pogledajte u videu ispod:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - Nominacije

#Zadrugari

'