AKTUELNO

Nikad ga neće zaboraviti!

Za dva dana, tačnije 6. decembra navršavaju se dve godine otkako nas je napustio legendarni pevač Džej Ramadanovski.

Tim povodom pevačica i njegova velika prijateljica Mina Kostić govorila je danas u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala tu čast da se družim sa Džejem pre nego što sam snimila CD, poznavao me je, dolazio da me sluša, kasnije smo počeli da snimamo zajedno, jedan, drugi duet. Mnogo smo radili, pevali svadbe, proslave, žurke. Jedno prelepo iskustvo, mnogo mi je teško - rekla je Mina, a zatim se osvrnula na pevačku karijeru njegove ćerke:
Mariju, Nadu i Anu poznajem, družili smo se. Volela sam ga kao brata i on mene kao sestru. Marija ima veliki talenat, Džej je ponosan na nju. Ona je baš teško sve podnela, počela je da radi sad i želim joj puno sreće i uvek sam tu za nju.

Mina je imala priliku da otpeva čak dva dueta sa Ramadanovskim, što je, kako kaže, dovoljan razlog da ga se uvek seća i pamti po dobru.

Foto: TV Pink Printscreen

To je neko ko je imao mnogo hitova, svaka njegova pesma je hit, naš duet je evergrin, imala sam tu čast da snimam sa čovekom sa takvom energijom i emocijom, da budem počatvovana i srećna, kao što i jesam. Ostaće mi u lepom sećanju, to ne može da se zaboravi - rekla je pevačica.

Autor: R.L.