AKTUELNO

Noć o kojoj će se tek pričati!

Prošlu noć na velelepnom imanju Zadruge, obeležila je emisija "Izbacivanje". Najpre je voditeljka Dušica Jakovljević u svom studiju ugostila podršku nominovane Anastasije Bojanić, dok za nominovanu Miljanu Popović nije niko došao.

Foto: Pink.rs

Pored Dušice u uloži voditelja bio je i Darko Tanasijević koji je ugostio pojedine zadrugare u Šiša baru u kojem je obavio intervjue sa njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Car bio je prvi sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u "Šiša baru". Na samom početku pričao je o svom povratku u "Zadrugu", ali i o vezi Maje Marinković i Bilala Brajlovića.

Car je potom komentrarisao svoj odnos sa Milicom Veselinović i kako on kaže neplanirano zbližavanje i druženje sa Aleks Nikolić. Car je rekao Darku da će dati sve od sebe da se distancira od Nikolićeve.

Za to vreme, Aleksandra Nikolić požalila se Jovani Tomić Matoroj zbog novonastale sitiacije Filipa Cara i nje.

Znam da sve to može da se protumači pogrešno, ne želim to da radim. Neko napolju da lomi glavu zbog mene, to mi ne treba. Nije mi poslao ništa ni ovog meseca, ni ne mora. Ne mogu da radim nešto nekom ko je već prošao pakao, nisam takacv čovek. Ne kažem da bi se desilo nešto između Filipa i Mene, ali može da deluje tako. Bože, šta swe dešava. Filip mi je rekao da ne zna šta mu je. Ner znam da li se poigrava sa mnom - kazala je Aleks.

Ona je potom otvorila dušu u Šiša baru Darku, gde je otkrila kako se oseća zbog Dejan, a kako zbog zbližvanja sa Carem.

Ponaša se dosta normalnije, prošle sezone je bio haos i takva je bila situacija. Drago mi je ako je došao da pokaže lepšu stranu sebe, meni ništa loše nije uradio i nemam potrebu da se svađam i raspravljam sa njim, ali so došli do odluke da prekinuemo komunikaciju, pa neka ide gde misli da treba. Meni prija i njemu prija, što je jako čudno. Ja sam očekivala da ako on uđe da ću da se svađam sa njim i da ću imati neke rasprave. Ušao je, jednu ružnu reč mi nije rekao, čak me je i pohvalio. Ja sam upala u teorije da on igra neku igru sa mnom, rekao je da ne i zakleo mi se. Mislim da nije fer da sa nekim budem u druženju i budme okej, prema nekome napolju. Filip je moj bivši dečko, uradio je šta je uradio... Prija mi druženje sa njim, njemu prija, ali mislim da je pametnije da se tome stane na put.Ja sam danas to uradila transparentno, jer mi je Mića očitao bukvicu. Ja sam to uradila pred svima i njega to udari na kompleks. Rekao je da je to neispravno i da ne zna kako da da to njemu prija, ne želi meni, ni sebe da stavlja u neku situaciju - rekla je Aleks o Caru,

Miljana Kulić je takođe razgovarala sa Darkom i otkrila kako se oseća nakon što je raskinula sa Bebicom,a pored toga progovorila o izdaju Lazara Čolića Zole.

Zvezdan Slavnić je razgovarao da Darkom pa je otkrio da li i dalje ima sukobe sa Urošem Ćertićem, ali i kako gleda na zbližvanje Aleks i Cara.

Maja Marinković bila ja naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u "Šiša baru".

Kome treba da spadne maska? - pitao je Darko.
Aleksandri. Svi komentarišu, ja nisam htela da ne bude da sam ljubomorna. Ako imaš dečka koji te voli,m znaš šta je sve prošao, ovim ponašanjem ne pokatuješ ni gram poštovanja za nekog za koga pričaš da ti je lojalan i veran. Napravila je frku oko jastuka i Marka i odmah se distancirala, a sad se dovela u situaciju da ima prisan odnos i to prevazilazi sve moguće granice. Filip tu ne gubi ništa, mislim da je ušao sa ciljem. Očigledno je da je to velika doza nepoštovanja, jer je taj Filip zaslužan za uništenje braka Dalile i Dejana. Dejan je sebi lomio glavu prošle godine, a dovedeš sebe u situaciju da opet gleda sličan scenario. Kako god okrenemo, jako je loše prema Dejanu. Filip je neko k je ušao jako neiskren ove godine, došao je da se igra i da bude ironičan. On je slobodan, može da radi šta želi. Mislim da ima tri cilja, prvi da se osveti Mensuru. Meni ne može da oprosti kad sam otišla sa Đedovićem u jedan kafić, došao je i Čorba i on zna da je tu prekinut svaki naš kontakt. Voli on sa strane da gleda i na pokvaren način, pa ispada da ja nešto potenciram - pričala je Maja.

Ana Spasojević je totalno raskirnkala Aleksandru i Cara, ali i Marka Markovića i Milicu Veselinović. Ana je otkrila kome najviše smeta zbližvanje bivšeg ljubavnog para.

Lazar Čolić Zola je otkrio Darku da se plaši Miljane Kulić jer ga opterećuje pojedinim stvarima ali i ljubomorisanjem koje ima zbog njegove veze sa Anitom Stanojlović.

Nenad Lazić Neca pričao je sa Darkom i otkrio kako gleda na odnos Cara i Aleks, ali i na Milicino ponašanje:

Čudno mi je da ima bilo kakvu komunikaciju sa Carem. Ona je u vezi sa čovekom koji je njemu uzeo ženu. Ne znam kakvi su njihovi razgovori, ali mi deluju jako blisko. Mislim da vuk menja dlaku, ali ćud nikad. Ona je meni draga, ali ovo što radi... Sa Dejanom se digla, povećala je svoj status, a sad je već na onom starom, "Zadruga 4" i odnos sa Carem. Ona ako dobije informaciju da je Dejan raskinuo sa njom, ona će da uplovi u vezu sa njim - rekao je Neca pa dodao:
Mislim da će Maja da bude najveća svetica. Milica sad radi sve isto što i Maja, ona ništa ne sluša i tera po svom. Ivan joj kaže da se ponižava, imali smo Anu truleks, sad imamo Milicu truleks, Carevu spremačicu. Car njoj to prebacuje, njega zabole uvo za Milicu. On opipava teren sa Aleksandrom, hoće da vidi kakva je reakcija i od Maje, ona gleda u Cara kao kamera. Mislim da Cara ne interesuje Maja, on ima druge ciljeve. Hoće da rasturi vezu Maje i Bilala, osveti se Mensuru i rasturi vezu Aleksandre i Dejana. Cilj sa Majom i Bilalom je propao jer se drži jako da je zaljubljena u Bilala. Maja je ubeđena da Car nju voli. Peckaju se, ali mislim da neće biti nešto. Najveći cilj mu je Aleksandra Nikolić - rekao je on.

Za to vreme Lepi Mića je pokušavao da dozovel Aleks Nikolić pameti i da joj obajsni zašto ne treba da bude u Carevoj blizini. On joj je skrenuo pažnju na sve što radi, a u ceo razgovor se umešala Jovana Tomić Matora koja je podržala Lepog Miću.

Anđela Đuričić I FIlip Car su se posvađali jer je on bacio nešto na njen krevet, pa je nastao pravi haos u Beloj kući.

Sa druge strane došlo je i do karambola između Bebice i Miljane Kulić pa je čak i obezbeđenje reagovalo.

Nakon toga je Darko Tanasijević došao po nominovane zadrugarke, Anastasiju Bojanović i Miljanu Popović, pa sa njima krenuo do sale gde je odigrana igrica za dueliste, a pobedniku su bili duplirani SMS glasovi.

One su imale zadatk da ubacuju loptice u rupu na kartonu, a ni jedna nije ostvarila pogodak, pa glasovi nisu bili duplirani.

Jedna ima 84% glasoba, druga ima 16%. 84% glasova ima i ostaje u "Zadruzi" Miljana Popović - rekao je Darko.

Anastasija je nakon toga gostovala kod Dušice u studiju gde je komentarisala svoje učešće ali i pojedine zadrugare, pa je otkrila šta se dešavalo sa Nenadom Aleksićem Ša:

Ja nisam rekla da sam zaljubljena, rekla sam da je on meni simpatičan. Prijalo mi je njegovo društvo. Rekla sam da ne bih to iznela da nije uputio takve uvrede, nego sam znala da će to da ga ispomera. Ima dosta stvari za koje sam ostala nedorečena, ali napolju neću - pričala je Anastasija.
Aleks ne može da se druži sa bivšim dečkom. Milica je sedela pored mene i baš smo komentarisale da ona to radi namerno zbog Milice jer su u sukobu. Ona nije svesna da može da ostane bez momka ili joj nije dovoljn stalo, ali tu ipak ima neke hemije - govorila je ona o odnosu Milice, Cara i Aleks.

Tokom Igre istine Lepog Miće, Aleks i Car su morali zadrugarima da objasne njihov odnos, a Ivan Dragić i Valentina Stanković su otkrili zadruagrima da su pali dodiri između Nikolićeve i Cara, što su oni poricali, dok je Ivan Marinković rešio da Aleks skrene pažnju an sve:

Nisam ljut, samo sam iznenađen. Gledam ono što se dešava već dva dana, iznenađen sam kao i većina kuće. Mnogi misle da je Dejan presekao i ostavio je. Što se mene tiće, biću uz nju šta god da odluči. Mislio sam da ću se naljutiti, ali nisam. Do sada smo pričali o Dejanu, od sad možemo da pričamo o Caru - rekao je Ivan.

Car je ušao u sukob sa Dragićem pa je reagovalo i obezbeđenje koje je moralo da smiri FIlipa jer je krenuo da se obračuna sa Dragićem.

Njih dvojica su vrlo brzo sklopili primirje jer je Car priznao kako gleda na Aleksandu.

Veliki šef poslao je zadrugarima jako bogatu nagradu zbog uspešno odigrane "Igre istine" sa Lepim Mićom, ali kao i svaki put do sad, oni nisu mogli da budu kolegijalni, pa su napravili opšti haos oko podele.

Zadrugari milionski auditorijum svakodnevno iznenađuju. U Beloj kući se otkrivaju novi odnosi, i padaju mnoge maske. Zato ostanite uz TV PINK i pratite Zadrugu 6, a sve vesti o najgledanijem rijalitiju čitajte na portalu Pink.rs!

Autor: N.B.