AKTUELNO

Ne stidi se ničega!

Podstaknuti zadatkom Velikog šefa da ispričaju kako su zaradili svoj prvi honorar, zadrugari su nastavili da razgovaraju o tome i nakon završetka sastanka. Tako je Luna ispričala detalje iz svog privatnog života, za koje je rekla da ih se ne stidi.

Foto: Pink.rs

Ona je prvo ispričala da bi volela da njeno dete nikad ne prođe kao ona:

Meni je najbitnije da moje dete ima zdravu porodicu, ja sam je imala, ali se raspala i to me je mnogo pogodilo, i ja hoću da moje dete ima tatu i mamu do kraja, da nikad ne gleda razvod i to sve - rekla je Luna, na šta je Sloba dodao da treba da se uda za njega i imaće to.

Nakon toga, podelila je sa ostalim zadrugarima kako se njena majka Anabela borila za njene sestre i nju, kada nisu imali ni dinara:

Meni tata kaže da sam rođena pod srećnom zvezdom. Mnogo puta je dolazilo do toga da nemam dinar, ali to me naučilo da poštujem kako je to kad nemaš. Mojima se desilo da nemaju, ali Bog uvek namesti da se sutradan nešto desi i sve se promeni. Moja mama kaže "Uvek kad se desi da nemam, kad razmišljam kako ću da prehranim tri ćerke, šta da radim, ja sutra dobijem tezgu ili se nešto desi" - ispričala je Luna

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: DANAS SAOPŠTAVA KONAČNU ODLUKU: Sloba bi da se RAZVEDE od Kije u ZADRUZI! (VIDEO)

Šta je još ispričala i kako su okupljeni zadrugari to prokomentarisali, pogledajte u videu ispod:

Autor: N. Vujčić

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'