AKTUELNO

Otkrila sve.

Lepa Brena je učestvovala na Jugoviziji dva puta, prvi put sa pesmom "Sitnije, cile, sitnije" ali je pobedio Danijel Popović sa pesmom "Džuli".

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiji "Amidži šou" Brena je otkrila da li se zaista svetila Danijelu, tako što ga je njen tim ostavio samog na planini nekoliko sati.

Pa nego, šta je mislio. Da tek tako uđe, pobedi... Ne, sad ću da ispričam šta se desilo. Mi smo tada snimali pesmu "Jugoslovenka", Danijel "Džuli", Vlado Kalember i Alen Islamović. Vlado je snimao na Svetom Stefanu, Alen je imao drugu lokaciju, a Danijel Popović, pošto je on crnogorac snimali su u tom regionu Crne Gore. U to vreme nisu postojali dronovi, iznajmljivali smo helikoptere, stavili smo Danijela i naše tonce i tog trenutka kad je helikopter poleteo i kad smo trebali da pustimo zvuk primetili smo da nemamo goriva. U tom trenutku pilot je rekao da moramo da odemo po gorivo i mi smo otišli, napunili gorivo, a Danijel je stajao na vrhu planine, i krenuo je sumrak. Nije to bilo dva, tri sata, to se helikopterom ode za 10 minuta, ali njemu je to bilo strašno. Posle smo mi, da bi bilo simpatično, u medijima pričali da smo ga ostavili, on priča i dan danas, a ja sam posle produžila priču da ne može da pobedi tek tako, a da mu se ne osvetimo - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.