AKTUELNO

Evo šta misli!

Zadrugari su dobili priliku da vide kako je Filip Car ocrnio Dalilu Dragojević, te istakao da bi ona prevarila Dejana sa nekim drugim, da on to nije uradio sa njom. Reč od voditelja Milana Miloševića dobila je Anđela Đuričić.

Anđela, šta ovo znači, da li bi Dalila stvarno otišla sa Karićem i ostalima sa kojima je Filip nabrojao? - pitao je Milan.
On je to stalno potencira i prošle sezone, naročito za Stefana, jer je i muž to prebacivao za duks. Nikada joj nije verovao što se tiče Karića, posle se tu našao i Anđelo. Desilo joj se to sa Filipom, ali kad žena odluči da pođe... Možda bi pošla i sa Stefanom. A što se tiče Aleksandre, složila bih se sa Filipom, ona mi je 10 dana pre Filipovog ulaska pričala o gašenju emocija, da nije strašno ustati i priznati to. Vodili smo čudan razgovor - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mene moj Franjo za zlatnom spravom napravio. Čim si se ti zagledao u nekoga, ti si prevario, samo je ostalo da se spojite. Nisam bitan ja, nego šta su one osećale prema partneru. Prošle godine je bila devojka sa mnom pored 4 bivša momka, pa nije bio problem - dodao je Car.
Ono što ja znam, Dejan je bio najispravniji mogući prema njima, ali to nije bilo dovoljno. One su odlučile i pre toga, a Filip im je bio okidač - dodala je Đuričićeva.
Moram da pomognem zetu - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.