AKTUELNO

Zvezdan Slavnić rešio je da noćas otvori dušu i javno prizna emocije prema Anđeli Đuričić. Supruga Ana, sa kojom je već 15 godina, večeras je za Pink.rs poručila da je od danas slobodna žena, a sada se za naš portal oglasio Zvezdanov otac Moka Slavnić.

Moka je u razgovoru za Pink.rs istakao da mu je žao što Ana i Zvezdan trenutno prolaze kroz tubulencije.

Video sam šta se dešava, pročitao sam i Aninu izjavu. Žao mi je što se uopšte sve ovo dešava između njih. Mislim da je Ana ishitreno reagovala, opet ponavljam - svi smo videli da je Zvezdan nije ni pipnuo, ni poljubio. Da me ne biste pitali:"Zar se ne vidi da mu se sviđa"... Ja mislim da se nije toliko zaljubio, nije on taj tip. Ali, kada je rekao:"Posle sto godina se osećam živim", to je svakom jasno, pa i meni, kao njegovom ocu, o čemu se tu radi - kaže Moka i dodaje:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Ako to kaže, a gospođica ne prihvati, onda joj svaka čast. Ako prihvati, što se folirala sve vreme?! To svi kažu, svi, ko god da gleda, to mi kažu. Ne bih želeo da je okrivim. On pokazuje da želi na neki način da pređe granicu pristojnog ponašanja i svestan je svega.

Na pitanje da li bi prihvatio Anđelu Đuričić za snajku, Moka kaže:

Želim da moj sin bude zdrav i srećan, tu je kraj svih drugih razmišljanja. Za ljubav je potrebno dvoje. Ako se desi, zašto se onda folirala, kada je pokazivao da mu se sviđa? To nikada nisam negirao, ali sam rekao da još ništa nije urađeno. Ona mu prija, to je polako išlo... Sada je došao ovaj zadatak, maca Liza, a Matora je tu svemu kumovala - poručuje Slavnić i završava:

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović, E-Stock/Časlav Vukojičić

Krivo mi je što me Ana nije poslušala, da sve to raščisti kada Zvezdan izađe. Ja bih mogao da čekam deset meseci, možda neko ne bi mogao, ali ja bih. Zvezdan mi se nikada nije žalio na život sa Anom. Ipak, ko padne - ili je maloumnik ili kod kuće nije imao ono što mu je bilo dovoljno. Anđela i Ana su drastično različite, Ana je jedan mangupčić stabilan, bila je stub njihove veze. Ovo je ipak zatvoren prostor, Anđela je zgodna, elokventna.

Autor: D.T.

#Anđela Đuričić

#Moka Slavnić

#Zvezdan Slavnić