AKTUELNO

Tekstopisac Milan Laća Radulović (36), koji je pronađen mrtav na ulici u Tel Avivu, danas će biti sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

Čuveni kompozitor Aleksandar Futa Radulović danas će s familijom i prijateljima na večni počinak ispratiti svog sina, koji će biti sahranjen u porodičnoj grobnici u kojoj počiva Marina Tucaković, kao i njihov sin Miloš, koji je preminuo 2008. godine.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Opelo je zakazano u podne, a sanduk s Laćinim telom izložen je u kapeli Novog groblja, ispred koje je istaknuta umrlica poznatog tekstopisca.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Potresne oproštajne poruke najbližih članova familije stoje na vencima, a središnje mesto zauzima ona koju su pokojnom unuku posvetili baka i deka.

Podsetimo, vest o smrti Milana Radulovića Laće (36) objavljena je pre sedam dana, 20. decembra, a nekoliko dana ranije njegovo beživotno telo pronađeno je nasred ulice u Tel Avivu, u Izraelu. I dalje se spekuliše o mogućim uzrocima smrti, međutim zvanične verzije nema, budući da Laćin otac Aleksandar Radulović Futa nije želeo obdukciju. Laćino telo dopremljeno je u Srbiju 23. decembra. Laća je, inače, bio uspešan srpski tekstopisac. Talenat je nasledio od majke, čuvene Marine Tucaković, a njegov potpis stoji ispod brojnih domaćih hitova. Njegov život obeležile su dve tragedije, smrt brata Miloša 2008. godine i majke Marine Tucaković.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Autor: pink.rs