AKTUELNO

Niko ovo nije očekivao.

Helena Topalović ćerka je poznatih roditelja, te se često nalazila na brojnim naslovnicima i vremenom je postala sve prisutnija u domaćim medijima. Ipak, pored toga što je ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena je poznata i po emotivnim vezama sa poznatim i opasnim momcima.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što je stavila tačku na odnos sa pevačem Slobodanom Vasićem, a potom i prebrodila krah te ljubavi koju su pratile, kako su svojevremeno mediji pisali i fizički obračuni, ova mlada dama rešila je da stavi tačku na brojne spekulacije o njenom životu , te je bez ustezanje rešila se pozabavi profesionalim izazovima i tako je prihvatila poziv da učestvuje u novom spotu ''Dijamanti benda''.

Pročitajte još:POBEDIO U PRVOM BOKS MEČU I ŽELEO DA TO OSTANE TAJNA: Ceca razotkrila Veljka! (FOTO+VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

- Odlično smo se razumeli i saradnja je prošla i više nego odlično. Eksplicitne scene, ne bih komentarisala u trenutku kada smo sa svih strana zatrpani istim, a ovo je naravno bilo sve u skladu sa pesmom, te sam do kraja morala da traženi zadatak i obavim – rekla je Helena.

Foto: Printscreen Youtube

Inače, mediji su pisali o Heleninom izvajanom telu, ali i o tome kako je oskudno obučena tokom snimanja provokatvinih pokreta izazivala pevača pomenutog benda Mladena. Sada kada je spot ugledao sveslost dana, nema sumnje da će mlada Helena dobiti još neki angažman.

Pogledajte kako to sve i izgleda:

Autor: Pink.rs

#Helena Topalović

#Milan Topalović Topalko

'