AKTUELNO

Glumica Marija Karan ima novog dečka, crnogorskog biznismena Marka Gvozdenovića. Njih dvoje uživaju u ljubavi, a to dokazuje i fotografija koja je procurila u javnost na kojoj se vide njih dvoje kako se na dočeku nove 2023. godine ljube i ne mare za poglede drugih.

Uprkos tome što je fotografija na kojoj se ljubi s dečkom koji se prošle godine i oženio i razveo obišla društvene mreže, Marija se pravila kao da nema pojma za šta je novinari pitaju, te je u svom prepoznatljivom stilu odbrusila:

Foto: E-Stock/Masanori Yoshida

Ne znam zaista o čemu pričate, kakvoj fotografiji. Znate ko je moj PR on će vam dati sve detalje o mojim projektima na kojima radim, ostalo ne komentarišem - rekla je Marija koja je pokušala da ospori svoju vezu i novu ljubav.

Istu reakciju je imala i u jesen 2021. godine, kada je bila u žiži skandala jer se potukla sa tadašnjim dečkom Vladanom Balabanom, kojem je potom razlupala džip, zbog čega je intervenisala policija.

Foto: Facebook; Instagram Printscreen, TV Pink Printscreen

Nisam videla šta piše u medijima, nisam pratila. Ako vas zanima šta se dogodilo, kontaktirajte moju PR menadžerku, onda možete da saznate detalje. Hvala - rekla je Marija za Kurir 2021. godine, a nijedna redakcija nikada nije dobila odgovor na ova pitanja niti od glumice, niti od njene menadžerke.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs