AKTUELNO

Tako stoje stvari.

Već nedeljama unazad spekuliše se o razlozima zbog kojih se razvode Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, a kao glavni "krivac" za njihov emotivnih krah posle nešto više od godinu dana braka označena je pevačica Ljupka Stević.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se šuška, između Ljupke i Aninog muža sevnule su varnice prošlog leta, kada su zajedno nastupali na crnogorskom primorju, a osećanja su postala još jača tokom snimanja spota za njihovu duetsku pesmu "Ćao, ćao".

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ipak, Ljupka sve to poriče.

Stefan mi se veoma dopada, ali isključivo kao osoba i saradnik. Rasta je divan dečko i veoma je talentovan. Nas dvoje smo lepo sarađivali i mogu da vam pričam samo o našoj saradnji na pesmi "Ćao, ćao". On je čak i odsvirao neke delove pesme, što je ispalo fenomenalno - rekla je Ljupka, koja je istakla da joj ovakav marketing nije potreban.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja nisam neko ko je karijeru izgradio na skandalima. Njihov život je samo njihova stvar. Iskrena da budem, ne bih se mešala u tuđe živote, a ponekada ne želim da se mešam ni u sopstveni. Anči se nije mešala u naš poslovni odnos, ona se posle porođaja bavi isključivo bebicom. Koliko mi je poznato, i ona polako razmišlja o novim projekatima. Rasta i ja samo uradili dve pesme i oduševljena sam kako je sve ispalo. Jedva čekam da numere predstavimo publici - bilo je sve što je rekla Ljupka.

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Razvod

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'