AKTUELNO

Rešila da presavije tabak!

Nakon brutalnog okršaja braće Lazić sa Markom Stefanovićem, za Pink.rs se hitno oglasila njihova majka Julijana. Naime, Neca je prosuo sredstvo za dezinfekciju pored kreveta Jelene Golubović, a usput je polio i Markov krevet, na kom spava sa svojom devojkom Sanjom Grujić.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/jucaveljkovic

Zbog toga se Marko zaleteo na njega, te je nastao veliki sukob u spavaćoj sobi, o čemu možete pročitati u nastavku.

Necina i Pecina majka rešila je da presavije tabak i podnese tužbu protiv Jelene, koja je, kako tvrdi, urok svih problema.

Jelenu ću sad da tužim, sutra idem i sastavljam tužbu. Šta ona ima da se meša, kaljavuša jedna. Prvo neka se uredi ona, pa da uđe u emisiju. Kad se ona ne bi umešala, samo leži tamo na onom krevetu kao krava. Ja ću da je tužim, ima da krenem kao Ivan Marinković, sve redom da tužim, pa šta dobijem, dobijem. Jelena ima da plati umesto 500 evra, hiljadu evra. Ja imam advokata, sutra ću da podnesem tužbu - rekla je Julijana, a onda se osvrnula na Marka Stefanovića:

Foto: Instagram.com/iamnecaa

Šta je Markova igra, da sedi tamo i da se ljubaka sa onom Sanjom, kakva je njihova funkcija. Ja bih sve njih u red dovela. Dohvatio ovu Sanju, koja je bila komentator, sad se samo ljubaka sa njom. Ja ne živim u džungli, ja nemam ni 15 minuta do Smedereva - rekla je vidno uzrujana Necina i Pecina majka.

Autor: R.L.