AKTUELNO

Samo za Pink.rs!

Julijanska Nova godina, poznata još kao Stara ili Pravoslavna, kod nas najpoznatija kao srpska Nova godina, slavi se 13. na 14. januar po gregorijanskom kalendaru.

Ovim povodom, stupili smo u kontakt sa voditeljkom RED televizije i emisije "Pitam za druga", Anom Radulović, koja je za Pink.rs otkrila šta joj predstavlja ova srpska Nova godina, kao i gde će je i na koji način proslaviti.

Foto: Instagram.com/@ana.radulovic

Kako i gde češ proslaviti srpsku novu godinu? 

Ovaj put ću proslaviti radno, s obzirom da emisija traje do 23 časa dok se raspremim i krenem kući možda je dočekam i u putu, a i da je dočekam u zgradi televizije, ne bunim se, jer ovu zgradu smatram svojom drugom kućom. Tako da ću je dočekati svakako u lepom i opuštenom okruženju, što i želim.

Šta za tebe predstavlja srpska Nova godina?

Kao mala sam jedva čekala srpsku Novu godinu, jer sam jedva čekala povod za slavlje i da se provedem, ali kako sam starija ta euforija se izgubila i sve više volim da ovakve datume provodim u kućnoj atmosferi

Foto: Instagram.com/@ana.radulovic

Kao što si i 31.12. u 00:00 zamislila želju, šta ćeš večeras zamisliti?

Moram da priznam da imam baš mnogo želja, ali su sve realne i ostvarive, ona glavna i najbitnija je da budemo zdravi, na ostalim ću morati sama da poradim.

Autor: N.Žugić