AKTUELNO

Iskrena do srži!

U novom izdanju kultne emisije "Magazin In", voditeljka Sanja Marinković ugostila je aktuelne učesnice "Zadruge 6", Maju Marinković, Milicu Veselinović, Aleks Nikolić, Mariju Kulić i Anđelu Đuričić.

Naime, Sanja je poželela da porazgovara sa Marijom o njenom odnosu sa Miljanom Kulić.

Čini mi se da najveći broj bivših partnera ima Miljana. Šta to ima Miljana, a druge žene nemaju - pitala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, jeste jedinstvena, jeste neponovljiva - rekla je Marija.
Sanja, Miljana definitivno ima taj iks faktor. Sa tim se ili rodiš ili ne - rekla je Maja.
Uvek je drugačija od ostalih - rekla je Marija.
A da mi kažete, da li je češće Miljana razočarala vas svojim komentarima ili vi nju - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja očekujem to od nje, a ona ne očekuje od mene, mislim, očekuje, ali ne bi želela da čuje. Verovatno jesam. Ona sve to zna, zna kako ja mislim o njihovoj vezi i odnosu. Takođe, zna, da bih ja bila srećna kada bih videla da Zola nju voli - rekla je Kulićka.
Svaka od vas ima tihi rat sa svojom majkom. Od čega nećete definitivno da odustanete kada je reč o Miljaninom ljubavnom životu - pitala je voditeljka.
Od toga da bude nečija igračka, kao što je sada u ovoj situaciji, a sve ostalo, kako-tako - rekla je Marija.
Kada malo bolje razmislite, oko čega ste se najviše, što se kaže, pogubili, kada je reč o ovim moralnim načelima - pitala je Sanja.
Ne znam kako da postupim, jer ja pričam jedno, a onda čuje da narod podržava nešto drugo, oseća možda treće, kad izađe možda bude četvrto. Ona ne zna da li je pošla ili je došla, a meni je sve jasno kako će biti, a onda mi je žao. Opet će ona doći i reći: "Mama, bila si sve u pravu" - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

U čemu je vaša ćerka, Miljana, za vas najveći savetodavac - pitala je Sanja.
U tome što kaže da se ne sekiram toliko, da pridajem značaju nekim glupostima. Ume da skrene pažnju, ali reči nisu dovoljne. Meni je sve super, ali je meni najteže jer vidim da njoj nije dobro. Ona kaže da je srećna, ali bi ustvari volela da bude srećna - rekla je Marija.
Je l' ima neka koja je srećna? Anđela? Čekaj bre Majo, ja kad slušam o toj tvojoj ljubavnoj priči, pomislila bih da nema lepše, a ti najnevernijeg si našla - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

To je istina, ali sam prvenstveno ispunjena sobom - rekla je Maja.

Autor: N.Ž.