AKTUELNO

Buduća mama sija!

Tek što je obavestila javnost da je trudna, dvostruka olimpijska šampionka, Milica Mandić objavila je i prvu fotografiju koja svedoči njenom blagoslovenom stanju i to iz sale za vežbanje. Mada će kroz par meseci postati majka dvostruka olimpijska šampionka nije prestala sa treninzima. Odlučna je lepa sportiskinja da ne odustaje od treninga bar dok joj ginekolog koji vodi njenu trudnoću ne kaže suprotno.

Foto: Instagram.com/mandic_milica

Za sada joj vežbanje u drugom stanju izuzetno prija, po svoj prilici godi i bebi, što dalje vodi do zaključka da ni druge navike Milica nije mnogo korigovala. Loših navika ona doduše ni nema. Budući da se od svoje 11 godine bavi tekvondoom, pre toga je trenirala fudbal i uvek se pridržavala adekvatne ishrane, zahvaljujući kojoj nikada nije imala oscilacije u kilaži, pretpostavlja se da će u tom smeru ona i sada nastaviti, s nadom da beba neće imati posebne zahteve i da joj neće doneti mnogo muka kada je reč o jutarnjim mučninama.

Foto: Instagram.com

Trudna Milica i njen suprug Marko Đuričić nestrpljivi su u iščekivanju da naslednika ili naslednicu priviju na grudi, a tekvondo prvakinja u šali je kazala da će dete čim malo poraste dati na omiljeni sport. Za sada ona uživa u svakom momentu blagoslovenog stanja, čemu svedoči osmeh koja ona ne skida sa lica.

Foto: Instagram.com/mandic_milica

Podsetimo, Milica je na svom instagram profilu objavnila video klip na kojem je javnosti otkrila da je u blagoslovenom stanju.

Naime, ona je tada u opisu snimka napisala sledeće:

-Došao sam da te ženim, sjajni prsten da ti kupim, grudi zlatom da ti okitim, da mi budeš ljubav divna, da mi rodiš bar tri sina... - opisala je Milica uz pesmu Ivana Gavrilovića : Došao sam da te ženim.

Autor: Pink.rs