AKTUELNO

Ovo je definitivno najteži trenutak za njega.

Legendarni košarkaš i otac aktuelnog zadrugara Zvezdana Slavnića, Zoran Moka Slavnić, gostovao je kod Jovane Jeremić u "Novom vikend jutru" na televiziji Pink. On se prisetio perioda kad je njegov sin bio u vezi sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin.

Bio sam jako srećan kad je bio sa njom. Obezbedio sam joj da vežba ples na "25 maju", meni je bilo drago da znam sa kim je. Kažu da je bila najzgodnija na estradi. To je bila adolescentska ljubav. On je bio lep kao lutka. Slagao bih kada bi rekao da sam totalno upoznat što su raskinuli, mislim da je to bila prva greška, a da mu je ova poslednja. On je bio tada veoma popularan. Sumnjam da ju je prevario, ona to ni u kom slučaju nije zaslužila. To mu je bila prva snažna ljubav.

Foto: PROMO, TV PINK PRINTSCREEN

Moka je progovorio i o nesrećnom slučaju, koji je zauvek promenio život Zvezdana Slavnića, kada je nesrećnim spletom okolnosti usmrtio jednog mladića.

Kad se desio taj nesrećni slučaj, Miljana Kulić kaže da je ubica, ja se ne ljutim na nju, ali on nije ubica, to je bio nesrećni slučaj. Sutradan, ja sam nazvao majku tog dečka da izjavim saučešće i rekao sam joj: "Više bih voleo da su mi saopštili da je Zvezdana neko ubio nego što moram ovo da vam saopštim", ona me naduvala: "Tebi je Arkan poklonio pištolj za rođendan", ja joj ništa nisam zamerio - rekao je Moka kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana ga je potom upitala i šta bi rekao kada bi se njegov sin pomirio sa bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić, koja je sinoć ušla u "Zadrugu 6", a on se ponovo rasplakao.

Sve što njega čini srećnim, makar mi se nikad u životu ne javi, a da znam da je srećan, tata će biti srećan - naveo je košarkaš u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.