AKTUELNO

Neočekivano!

Sinoćna emisija Zadruga specijal i vanredno ubacivanje totalno je iznenadila zadrugare, a sukobi Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića mnoge su ostavili bez reči.

Foto: pink.rs/Jelena Simonović

Voditeljka Dušica Jakovljević je ugostila Kristijana Golubovića u svom studiju. On je na samom startu komentarisao Zvezdana Slavnića.

Ja ga znam iz priče, ali znam njegovog oca, jednog od najboljih plejmekera u državi. Kada smo se upoznali unutra, ipak sam mislio da je totalno drugačiji od ovoga što se predstavio. Za njega je bilo mistično ime i svi su nekako tajanstveno mislili da je on ubica, da je nedodirljiv i velom tajni. I onda je došao ovde, nastupio ozbiljno, povučeno...I onda je postavio te tako, korake ka svima, a onda je mene lično razočarao prema meni, ako Uroš Ćerić, zbog kog sam diskvalifikovan, ne možeš da slušaš da me blati, a da ne kažeš ništa. Tu je prekinuo prijateljstvo sa mnom. Sa njegovim ocem mogu da ostanem dobar. Za mene je Zvezdan Slavnić završio priču, ne može da mi se obrati nikada. Meni je Anđela bila favorit prošle sezone, bila je pristojna, patrijarhalna i oduševila me je. Međutim, desilo se to što se desilo, a to je da je ona počela naprasno da se ponaša gore nego devojke. Podseća me na Lunu. Ovu sezonu nam je pokazala nešto što nije trebalo i što je normalno u četiri zida - rekao je Golubović.

On je potom komentarisao aktuelnu trojku Zvezdana, Anu i Anđelu Đuričić:

Anđela ima pravo da se odbrani, ali pošto je prešla sve granice nepristojnosti i njenom mužu je učnila sve najgore i kad dođe Ana ima pravo sve da kaže. Oni su oladili glavu, vide šta publika i zadrugari misle, pa hoće da operu stvari, da ispoštuje Anu i ovu. Mislim da će biti opet prekid ako Ana nastavi da ih napada kako treba. Ona mu je nabacila da se nešto dešavalo u četiri zida što nije korektno. Ona je dobila legitimitet da bilo šta uradi i kaže, čak da iznese najprljaviji veš. Ivana čak i da me je tukla imala je pravo, ja sam bio u braku, imao sam dete i tu je snažnija veza. Sa Kristinom da se nije izrodilo u ovakvu vezu i ljubav propao bih u vezu i ne bih izlazio u javnost. Javno kad prevarite ženu, trebao sam da kažem. To je nizak udarac kad je žena povređena, a ljubav ju je sprečava, a sad otvoreno kaže. Kad bi neko Ani rekao da je bio ružan i ćelav 15 godina, ona bi rekla: "Ja sam trpela jer sam ga volela". Ona može da tvrdi pazar jer joj je on dao oružje da puca u njega. Mislim da će biti taktike, imamo prethodne priče,m ucveljenu belu udovicu, scenu kad se Sloba, ja sam ga nazvao Balan, i zagrljen stajao pred Kijom. Oni znaju, načitani su rijalitijem, pa plivaju. Pokušavaju da se operu i budi umesni kad je situacija u ovom stadijumu - nastavio je Golubović.

Usledilo je vanredno izbacivanje, voditeljka Dušica Jakovljević je predstavila novu zadrugaku Šarmen Soraja Leoni Altman. Ona je otkrila sve o poznanstvu sa Markom Janjušević Janjušem.

Nakon što je ušla u Belu kuću, ona se pozdravila sa Janjušem i predstavila zadrugarima. Za to vreme Janjuš se pohvailo Zorici da je sa Šarmen imao najbolji se*s.

Prva sagovornica Marka Đedovića sinoć je bila upravo Ana Ćurčić. Ona je otkrila kako se oseća nakon ulaska u Zadrugu.

Poenta je bila što kad sam ušla nisam ga ni ugledala, pa sam se predstavila i tražila sam ga poglednom. Kad sam ugledala Zvezdana i biću fina Anđelu, samo me je nešto povuklo i ono što sam uradila sam ja. Jadan mi je, prosto jadan. Nikad, verovala sam mu bezuslovno. Vidim da je iznenađen što sam ovde, da je šokiran i da moj ulazak nije očekivao. Jake žene su emotivne žene. Jaka žena treba da ima emociju, ne treba da budemo bezdušne. Povređivane žene puno puta u životu moraju da naprave štit. Moj ulazak jesam ja, koji je sputavan, ali doći ćemo na temu zbog čega. To sam ja, to je moj karakter. Ja sam žena borac, koja voli da je mažena i pažena. Nedostajalo mi je to kroz život i kroz tih 13 godina mi je nedostajalo puno jer nisam ažena na način na koji sam želela malo sam i ogrubela - pričala je ona.
Ovo je potpuna nemoć. Mislim da je sudar realnosti bio kad me je ugledao, ne to veče koliko sad. Ja njegov pogled poznajem jako dobro, u nekim momentima nije manipulisao sa mnom. Kad ga pogledam znam da li ga bolim, tek ću da ga bolim. Da li mislim da je postavio situaciju da je on moj ulazak smatra izdajom, što je apsurd. On kao zna kakav je Ana drug i čovek, ne kažem da on meni nije tu bio kroz život, ali on smatra da moj ulazak je izdaja njega, a šta je pet meseci bilo Ani njenu je opravdano da sačekam u četiri zida. Njemu je strah da se ja nekome ne svidim, a ne neko meni, jer on mene poznaje. Ja volim da se družim sa muškarcima, spontana sam, zagrlila sam se sa Markom, njemu je to zasmetalo. Ja sam pitala Žanu, a što kaže ona: "Šta ima da me pitaš?", njemu je bilo koja prosnost sa muškom osobom opet njegov kompleks. Nije to bilo baš sve 13 godina, ja sam rekla čuvenu rečenicu, uvedete u raj, a zatvori u pakao. Pokušavam da računam, ali brzo je krenulo. On je pred ulazak sa ocemn obavio razgovor da li ja bega volim jer on je Petar Pan, hoće da ga volim, a ja imam stvarno 46 godina, a on ih ima samo u ličnoj karti. Nisam tražila ljubav, ali ako nemaš osećaj ne moram ni da pružim. On stalno traži, a malo daje - pričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci mi stanje svojim emocija? - pitao je Marko.
Danas dok smo bili na Rajskom ostrvu, baš sam rekla gledam ga i konstatujem da ima ružne zube. Ja mislim da mene tek treba da stigne bol jer ih još nisam videla zajedno, samo ono veče. Ja sam njemu objasnila da sam sve videla, da sve znam i kad je prevara obično zamišljaš kako je, a ovo je sve ono što se pitaš imala sam servirano na televiziji - govorila je Ana,
Anđela, mišljenje o njoj? - pitao je Marko.
Ja nju moram da doživim, ono što sam videla jeste ona. Kad sam je pitala ono što sam je pitala nije bilo ono Anđele koja svima zavodi red, ponosne, koja ima svoj stav i jako je bitna, nego je manja od makovog zrna. Nje nema četiri dana jer se loše oseća, ona se loše oseća? O njoj mislim sve ono na šta roditelji ne treba da budu ponosni. Ovo je zapravo Anđela, prava. Ja nisam mislila prošlu sezonu da je moralna, ona je suprotno od onoga što priča. Kod nje je sve prenaglašenp, devojka po meni psihičko nije dobro i time treba da se bave njeni roditelji. Ja sam se saosećala sa njima, moja ćerka je od nje starija godinu dana. O njoj svašta mislim. Ja mnoge stvari o Zvezdanovoj ličnost znam, samo žena koja voli i nisam jedina koja je prošla, smao prolazim javno, ja sam uvek onaj borac za ljubav i da dam šansu, oprostim sažalim se. Meni je njega u jednom momentu bilo žao, ali u drugom smislu. Nema emociju, sa tim čovek ne bih mogla da se dodirnem i pružim ruku, budem mu prijatelj. Šta ima opraštati? Čovek je mene izneverio kao emoitnvog partnera, druga, pravda se time da je drugalije muško i žensko. On će sad da ide na manipulacije, izvratnje situacije, patalogija, da laže... On ima osobu pored sebe, oni su vrlo slični - dodala je Ana.

Zvezdan je u jednom momentu došao kod Anđele u izolaciju gde je ona najavila da će se vratiti u punom sjaju.

Krisitjan Golubović je komentarisao ponašanje Anđele Đuričić.

Žena da dopusti sebi toliko daleko da ode u s*ksalnom činu. Ono je bilo stvarno, doživeli smo od onoga od koga nismo očekivali najgore i samo se zapitam šta je sledeće? Kad gledamo p*rno filmove to je tako u 90% slučajeva, znači ona se poistovetila sa p*rno glumicama. Šta će ona reći ocu koji je juče bio najponosniji na svetu? - govorio je Kristijan.

Voditelj Marko Đedović u "Šiša baru" ugostio je Zvezdana Slavnića koji je na samom početku razgovora progovorio o sukobu koji je pre nekoliko trenutaka imao sa Anom Ćurčić.

Ja očito grešim i prerano pokušavam da spustim loptu. Vežbao sam sa momcima, da se oznojim i okupam, pričao o stvarima kako ne treba da se traže strane, došla je da zamoli i da ne priča o našim temama. Ja kažem: "Je l' treba da te zamolim da ne pričaš sa Aleks?", on kaže da me boli jer me je odbila. Ja sad treba da ćutim, a ona da me provocira. Zna šta može da izazove u meni i očigledno je zato došla. Ja ne bih ušao tako, meni je gadno, ali legalno je. Danas je rekla da hoće da raspravi sa Anđelom, okej ona će da provocira, ako treba i ja nije problem. Ako vidim da ide neprijateljski to je to.Ana ima pravo da kaže šta god hoće, ja neću da se mešam. Glupo mi je jer mogu 10 minuta da udaram, ona da ne spava, a to neće moći jer je kao Bambi na ledu. Ona treba da se zapita što je bilo sa mnom 15 godina, jer onda ona nije normalna - govorio je Slavnić.
Šta ste rešili Anđela i ti? U kakvom ste statusu? - upitao je voditelj.
Neću da radim ništa pred njom, kad odemo sami poljubiću je. Sve mislim da znam šta hoće da radi, a ne zna ni što je došla. Ja znam duboko zašto je došla, ali neka bude da je previše rano i da će da legne. Zajedno smo, samo neću ništa pred njom jer mislim ona i da gura svoju priču neću da radim ispred nje. Anđela se slaže, ali ona ima pik sad na nju, tako je rekla. Ona je neko ko je uzeo nešto njeno, njeno pravo. Treba da budem gospodin, prihvatim i ćutim, ali ne mogu da opravdavam za deo šta radi sad jer ona zna vrlo dobar kakav sam - govorio je Zvezdan.

Zorica Marković skrenula je pažnju Ani Ćurčić da ne pravi turbulencije tokom razgovora sa Zvezdanom Slavnićem.

Zvezdan je provređen jer si ti uverena da ga ne boli sve ovo što ti je uradio. Džaba, kad je već uradio, ali je tako. Ja sam mu rekla da ne može da ti oduzme pravo da pričaš sa Anđelom, neka se ne meša. Mislim da ga ne boli to što ti je uradio. Verujem da ste jedno drugom prelazili preko raznih svari napolju, ali sad treba da se suoči sa tobom. Rekla sam mu da od njega zavisi kako će dalje da se odvija priča. Kazao je da tebe niko ne sme da startuje. Nije mi jasno da to priča, tebo nije do života. Ana, kao što sada prilaš sa mnom, tako i u emicijama - kazala je Zorica.
Naravno, gutalica će tek doći na red - rekla je Ana.

Zvezdan Slavnić odlučio je da dovede Anu Ćurčić do ruba živaca, te je uzeo šerpu i kašiku, nakon čega je počeo da pravi muku iznad njene glave, te je obezbeđenje odmah reagovalo. Zvezdan se grčevito trudio da razbesni bivšu suprugu, ali je ona poprilično mirno reagovala na njegov ispad.

U jednom momentu Anđela Đuričić se rasplakala i obratila svojoj porodici:

Počela sam da se gubim, Zvezdan mi je pružio sve što neko pre njega nije, šta da ranim. Teško mi je da vas spominjem, jer sam sve ovo uradila. Izvinite jer je sve pošlo u ovom smeru. Nisam znala da će mi se ovo desiti. Mama, neću se ljutiti ako mi ne pošalješ ništa od stvari, samo ti budi dobro. Svesna sam koliko sam vas izblamirala. Mama, molim te, samo budi dobro. Zanam kako se na ovo gleda, tamo odakle sam ja... - rekla je Anđela.

Zvezdan Slavnić je u jednom trenutku došao u pušionicu, kako bi se suočio sa Anom Ćurčić, ali je Zorica Marković sa njim obavila detaljan razgovor. Naime, njima je Zorica bila ljjubavni terapeut pa imje objasnila u čemu su pogrešili.

Zorica Marković savetovala je Zvezdana Slavnića kako da se ponaša prema Ani Ćurčić.

Žena i ova dole i ova to je ženski mozak, opameti se. Bolelo je, ali ljudina si, nema veze šta si uradio. Ja sa tobom pričam kao da ništa nisi uradio i nemam nikakav cilj. Pokaži svima, znaš koliko ima dušmana, pokaži kontra. Molim te kao majka - nastavila je Zorica.

Za to vreme su u Beloj kući razgovarali Filip Car i Aleks Nikolić o njihoovom odnosu, namume, Car je priznao da zna da Aleks nikada više ne bi bila sa njim, a on amu je tražila da to kaže za stolom.

Anđela Đuričić bila je treći sagovornim voditelja Marka Đedovića u "Šiša baru".

Okej sam, dobro sam. Ništa se ne dešava, zadnja dva dana sam se izolovala, stresna mi je situacija otkako je Ana ušla. Pitali su me šta bih bila kad bi ona ušla, ušla je pitala me je nešto i izolovala sam se da je ne viđam i ne pravim neprijatne situacije. Od sutra se vraćam. Ja sam se izolovala i sad Ana dolazi kod mene i kaže mi šta se dešava, bilo je svega i mnogo nervoze, komentariše se kako me ona teši. Izolovala sam se jer nije prirodna situacija, malo sam umorna i treba mi snage više nego ikad. Izolovala sam se da bih se spremila za sve dane koji me čekaju, neće biti lako. Došla je žena kojoj sam nešto loše napraviča, izbor sam njenog bivšeg muža, treba da se saučim. Ja sam zaboravila i kako ona izgleda. Kako god da se postavi prema meni ima pravo na to, nemam pravo bilo šta loše da kažem i bilo šta loše odgovorim i da se brecam. treba da spustim glavu i u situaciji sa njom sam donja. SA ostalima nemam ništa. Ona je došla da reši sa mnom i sa Zvezdanom, Zvezdan mi je rekao da ona želi da mi dokaže neke stvari i da me postavi na mesto, ima pravo i na to. Ja sam klinka, a oni su imali brak od toliko godina. Volela bih da prvo oni reše to, sigurno sam da nisam slučajno nisam dospela i da je bilo nečeg većeg, pa sam dospela ja - govorila je Anđela.
U slučaju da sam trudna oboje smo govorili da to želimo, to nije neka tajna. Rekli smo da želimo to, otvoreno smo radili na tome, ništa nije bilo slučajno. U slučaju da stvarno jesam trudna, on ovo da čuje zadavio bi me, ja njega ne obavezujem i to dete bih zadržala. Ja njega kad vidim sa svim vrlinama i mana želim dete tog čoveka, pa makar bila sama. Znam da on želi dete sa mnom, samo bi mu bilo žao da trudnoća raste u ovom prostoru - odgovorila je Anđela.
Kako si se osećala kad je Ana ušla i obratila ti se? - dodao je Marko Đedović.
Iskreno, šok. Pitala me je dve, tri stvari, ja od šoka ne znam šta sam ogovorila. Ja ne znam kkao žena izgleda, vidim je prvi put, obraća se meni i ja pojma nemam šta je ona meni odgovorila. Ona meni da kaže sve najgore uvrede, pljune ili ošamari, ja sve zaslužujem i sve prihvatam. Ima pravo da kaže sve, da sam najgora, da me pljune, samo neka ne dira nekog mog, ja sve prihvatam. To sam i njemu rekla. On kaže da nije tako, proveli su 15 godina i imaju druge stvari, razumem, ali ja kad sam kriva sve prihvatam. Nemam opravdanje za to što sam uradila njoj lično. Da li sam srećna, to nije bitno, ona je bila nesrećna dok je gledala. Ja sa,m srećna, samo kad bih izašla i nastavila kako nam je lepo u izolaciji. Meni je sa njim prelpeo, pruža mi pažnju, nežan je, divan i posvećen. Ranije me je manje razumeo i nije imao tolerancije, sad je i to popravio. Svako ima mane, ali ja sam srećna sa njim - pričala je Đuričićeva.

Car je nakon toga nastavio da juri Aleks, ali ga ona nije konstatovala.

Usledila je Igra istine Lepog Miće, a tom prilikom je Zvezdan odgovorio na pitanje šta bi uradio da može da vrati vreme:

Ne, ne bih došao ovde - rekao je Zvezdan.

Ana je potom morala da odgovori da li i dalje voli Zvezdana, a svi su čekali da ččuju njen odgovor.

Car je nakon igrice, ostavio Milicu i rekao joj da prekida blizak odnos sa njom, što Milici nije prijalo.

Milice, može da dođe do velikog problema, ja popijem u utorak i imamo s*ks. Ovde si mi ukazala poštovanje i kad ga ja tebi nisam ukazivao, nikad me nisi uvredila i povredila. Ja nisam spreman da budem prema nekome ozbiljan i da budem u vezi, polupan sam i razlupan, svašta mi se izdogađalo. Aleksandru sam razočarao i nisam ravnodušan prema njoj. Nešto da se desi između mene i tebe, samo bih te povredio. TI bi kao normalna devojka htela da uđemo u vezu, a ne smatram te budaletinom kao što Anita ima sa Matorom. Ja nisam spreman da ti to pružim. Ja volimn da se šalim sa tobom, zanimljiva si mi i slatka, ali nisam spreman za vezu. Ja bih tebe samo degradirao i napravio bih ti problem. Ona ima prošlost koja se meni nije dopala, Janjuš, veza sa Dejanom, to ne mogu da prežvaćem i govorio sam da je folirant. Doneo sam zaključak da neke stvari glumi i folira - govorio je Car.

Odnosi u Beloj kući se menjaju iz dana u dan, a zadrugari svoje reči prekrše još brže, zato ostanite uz Zadrugu i TV Pink, a sve vesti o najgledanijem rijaliju pratite na portalu Pink.rs!

Autor: N.B.