AKTUELNO

Nikola Đorđević, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", u javnosti je ostao upamćen i po emotivnoj vezi sa pevačicom Sanjom Vučim, nekadašnjom članicom grupe "Hurricane". Iako je na društvenim mrežama izgledalo kao da sve "puca od ljubavi", raskid uoči njegovog ulaska u rijaliti bio je bolan.

Naime, prema pričama koje su tada kružile, Sanja je saznala za brojne Nikoline prevare i poniženja, preko čega nije želela da mu pređe, te ga je ostavila, zbog čega Đorđević danas žali. On je nedavno gostovao u emisiji "Pitam za druga" na RED TV, gde se, s ove vremenske distance, osvrnuo na ljubavnu vezu sa Vučićevom.

Foto: Instagram.com/nikola_djordjevicc

Bio sam mlad i glup, hteo sam da budem dobar drug, a ispadao najgori čovek prema osobama koje su vredele, ništa nisam radio, a ispadalo je da sam sve ja radio. Žao mi je zbog toga, sve bih dao da to nisam radio, zato što sam bio loš čovek. Imao sam 20 godina, a ona 25, to je velika razlika, sećam se kada mi je pričala da je to meni tad bilo okej, ali da u njenim godinama mi neće biti okej, za sve je bila u pravu - priznao je Nikola.

Foto: Instagram.com

Inače, posle "Zadruge" bio je povezivan sa brojnim rijaliti učesnicama. Paparaco Pink.rs snimio ga je u beogradskom naselju Vojvoda Vlahović kako u gluvo doba noći razmenjuje nežnosti sa Anjom Todorović, zbog čega je puklo prijateljstvo između njega i Cveleta, sadašnjeg Aninog verenika. Takođe, jesenas je u više navrata uhvaćen sa Viktorijom Viki Mitrović, učesnicom pete "Zadruge".

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.